Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepší film Babaka Anvariho, aj keď nejde prvý krát o horor. Ukážka sily vplyvu, konexií, známostí a vcelku pútavý a miestami nepríjemný triler s dobrou atmosférou a pre mňa osobne zaujímavým dejom. Herecky dobre zahraný (najmä záporák Hugh Bonneville je výborný) a obstojne natočený. Moje jediné výhrady smerujú asi k záveru, ktorý bol mierne odfláknutý a až moc "na efekt". Vo výsledku fajn jednohubka od Netflixu presne medzi 3 a 4*. 65-70% ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tvl..proč to takhle zabili..škoda slov..dobrá kamera..začátek grafka pak .soudce uchylnej slizak ...Člověk čekal s napětím co bude dál ..ale místo akce tomu došel dech..:( takového prostoru.. pro mučení ve sklepě..nečekané zvraty..atd..ani hovno..ani neukázal co ten kluk, matka, ten co tam byl taky nic..:( tohle měli bejt dobrý 4* ...35% velká škoda ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní mi napadlo pár filmov s podobnou témou a väčšina sa mi teda páčila viac. Začiatok je celkom fajn, neskôr sa to však preklopí do úplne inej roviny ako chcete a je to hrozne nudné. Psychopat v podaní  Hugha dostane málo priestoru nato aby nejako zapôsobil. Celý dej v podstate sledujeme ako mu hlavné postavy vlezú do domu, niečo sa stane a máme novú hlavnú postavu. Finále nevýrazné, za mňa teda nie. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak za mě povedený kvalitní thriller se silným obsazením. Atmosféra super, výborné postavy. Tradičně Netflixu chybí skvělou myšlenku a solidní vizuál tak nějak pořádně zakončit. Nevím, jak to přesně říct. Všechno dobré a ke konci, byť skvělému, to jakoby ztrácí dech. To je ale spíše obecné, než konkrétně tento případ. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém je zábavnější si povídat než se na něj dívat. Těžko o tom napíšete recenzi, a stěží děj načrtnete někomu, kdo by o snímek mohl mít eventuálně zájem: prostě se to "musí" vidět. Je vlastně až s podivem, jak tristně nenapínavé to je s ohledem na skutečnost, o jak velké množství postav se divák může bát. [Netflix] ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama