Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dávnými lety v 17 století chce bohatý vlastník ovcí pan de Perrone, bratranec královny Francie Anny, zastavit spolupráci s kardinálem Mazarinem, služebníkem Vatikánu. A tak jsou jedné noci pan de Peronne a jeho rodina zavražděni. Ruce si krví potřísnil kapitánem KKK, kardinálův pobočník. Jediným přeživším je Blanche, dcera, která je také jediným svědkem celého zločinu. O patnáct let později už Mazarin vlastní srdce celé Francie, a z Blanche se stala vůdkyně gangu žijícího z krádeží a zlodějin. A to si pište, že na pomstu nezapomněla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Filmpub.cz (Václav Pražský)

"Žádná z postav nemá výraznější roli, nemá žádný větší vnitřní nebo vnější vývoj, herci jsou zde spíš jako kompars v pomateném režijním vedení a přitroublém příběhu bláznivého, nebo neumětelského (nebo obojí) režiséra. Blanche je však jen skládkou nedotažených scének, rádoby vtipů, zcela nepovedeně…"

Kinema.sk (Michal Korec)

"Na tomto produkte možno badať deravý, nezaujímavý, príšerne nudný scenár plný balastu, snahy o ironicko-satirické Francúzsko podané obrátené naruby, pokusy o zvrátenie reality kolumbijskými drogami atď. To, čo by mohlo vyznieť ako zaujímavá paródia alebo alternatívna dobrodružná komédia, je v…" více

Reklama

Reklama