Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe. (Netflix)

Videa (19)

Trailer 17

Recenze (57)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Část třetí. Přítelkyně je velká milovnice trilogie 50 odstínů (šedi, temnoty a dál fakt nevím), kterou já pohrdám. Když se mě snažila přesvědčit, že to není až tak hrozné, za příklad mi uvedla 365 dní, které se 50 odstínúm v lecčems podobají, ale zde se i dle jejího názoru skutečně jedná o absolutní filmové dno. Neuváženě jsem se nechal přesvědčit, že se s ní na těch 365 dní, včetně sequelů, podívám, s tím, že pak ty Odstíny šedi možná i docením. Už v tu chvíli jsem cítil průser. Mýsily se ve mně pocity strachu a nervozity, asi jako u čerstvě zmobilizovaného kluka, kterého právě posílají na válečnou frontu. Věděl jsem, že mě čeká leccos, ale nevěděl jsem, jestli to přežiju a budu schopen se potom vrátit k normálnímu životu. Inu... Se šrámy na duši i těle jsem přece jen přežil. A můžu se tak s Vámi nyní podělit o svůj zážitek, který mě bude ještě mnoho následujících let strašit v nočních můrách. Den třetí (Světlo na konci): Cituji jednu slavnou knižní a filmovou postavu:"Je konec. Hotovo..." A stejně jako Frodo na úpatí Hory Osudu, i já cítím ohromnou úlevu. Nebudu se už ani namáhat svoje utrpení moc popisovat. Ono ani moc není co popisovat, neboť po předchozích hrůzách, jsem víceméně otupěl na vnímaní fyzické i psychické bolesti. Nepříteli, tedy tvůrcům, se naštěstí nepodařilo trumfnout sebe samé a nyní již jen jeli na volnoběh. Stále mě zasypávali řadou stupidních, logiku postrádajích a nechtěně vtipných scén, nicméně na to jsem si za těch celkových šest hodin strávených v tomhle světě už zvyknul. A nyní je konečně dobojováno. Nepřítel se snažil, leč se mu nepodařilo mě zcela zlomit. Návrat k normálnímu životu nebude snadný. Bude to vyžadovat roky terapie a celkové duševní regenerace, já to však dokážu. Naberu dostatek sil. Musím. Neboť ačkoliv nepřítel nezvítězil, dal mi závěrem najevo, že jeho snahy o trvalé poškození mého duševního zdraví ještě nejsou u konce...1/10 ()

spar odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel som že po katastrofálnej dvojke sa už dno nebude dať hlbšie preraziť, no podarilo sa. Tento film my viac pripadal ako spleť rôznych reklám spojených do 2 hodinového celku. Scéna kde ho ,,dráždila´´ pri jeho stretnutí s mafiánmi mi prišla ako reklama na Clavin , ďalšie scénky v kaviarni ako na kávu od Tchibo a párty v kluboch….. škoda reči …. Samé sex scény ako v treťotriednom porne…. Dávam si otázku o čom to vlastne bolo, a ma byt ešte dalsia časť??? Prečo? Načo? To tý herci fakt nečítajú scenár? Alebo im je to jedno? ()

Reklama

Martinasro 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda otevřené konce. Což tady u téhle trilogie je pokaždé. Četla jsem knihy, podle kterých je to natočené a jen zírám. Massimo je tady skoro za klaďase, ale v knize ho nešetří. Znám i konec této, jak to říct?? Nakonec si opravdu jednoho vybere. Ale podle tohoto pokračování si nejsem jistá, jestli se budou držet knižní předlohy. Je to trilogie, ale mám takový pocit, že ještě neskončili a bude tady ještě 365 po čtvrté. Herecké výkony děsné, zase samí alkohol, sex a dialog o ničem. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

První díl byl slabý. Druhý vyloženě špatný. Třetí ačkoliv není o dost lepší a opět je špatný, tak přeci jen byl o něco lepší než ten druhý. Přišlo mi, že zde bylo méně sexu a trochu více příběhu, za což jsem rád, protože právě to se nepovedlo předešlému dílu, kde co chvíle byla soulož bez hlubšího děje. Zde se aspoň něco málo děje a a ze všech dílů byl zde podle mě asi nejlepší konec. Samozřejmě je to furt špatné. Celá tahle série je za mě špatná, ale jen říkám, že tentokrát to ještě víc nezhoršili, ale trochu zlepšili. Pro fanoušky série nejspíš dobré zakončení, alespoň doufám, že už další film nebude a pro normálního diváka nejspíš hodně slabý romanťák. Bez předešlých dílů o to horší. Bohužel, abyste z toho něco měli, musíte přetrpět ten druhý díl, který je podle mě obzvlášť oproti jedničce špatný. Abych to shrnul. Za mě špatný film, který bych doporučil jen největším fandům série. 2,5/10 ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tohle by se dalo v klidu pouštět někde v Guantanamu ve smyčce a mučit tím vězně. Když už sem viděl první dva filmy, tak sem si řekl, že horší než dvojka to nebude a když už se mám sebetrýznit, tak tohle bude lepší než se třeba bičovat. Chyba. Tohle je ještě mnohem horší než úplně špatná dvojka. Vizuál je sice stále prosluněně líbivý, ale herecké výkony (jakkoliv stály za prd už předtím) definitivně spadly někam na úroveň Slunečně nebo Ordinace v růžové zahradě. Laura sice přežila dvojku a všechno mohlo být zase sluncem zalité, jenže to by neměl Netflix co točit a tak je sem naroubovaná partnerská krize a nedůvěra, přičemž jak ona tak rumun jsou natolik hrdí, že spolu radší mluvit nebudou a budou souložit s lidmi okolo. Když už sem zmínil to souložení, tak toho je tu opět hodně a zase nemá vůbec žádný náboj a o nějakém vzrušení nemůže být řeč. Hlavně v první polovině se navíc většinou souloží v šatech, takže si neužijí ani staří šmíráci protože tu není co šmírovat.Rekord pak drží hlavní rumunský hrdina, který je schopný souložit bez toho aby si sundal, nebo rozepnul kalhoty a to nedokáže úplně každý. Každopádně tu máme opět otevřený konec, takže je velká pravděpodobnost, že se tohoto klenotu jen tak nezbavíme...0% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama