Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Trevor 

všechny recenze uživatele

STRATA ČASU...jeden z najzbytočnejších seriálov, aký bol kedy natočený. Po úvodnej sebaukájacej vsuvke pre liberálnych trotlov o zlých bielych bububu ujoch, mladej sebavedomej strašne silnej klitorisáčke, pochopiteľne z multikulti páru a jej dysfunkčnej rodine a o tom ako ona je tou najpracovitejšou ženou (aký to kontrast s realitou keď ja, biely utláčaný muž strávim v práci 21 z 22 dní počas leta a klitorisáčky z friendlistu na Fakebuku dávajú storky ako sedia či ležia hore pičou a nič nerobia) sa dočkáme trápneho pokusu o survival film bez štipky nápadu a akcie s takým množstvom flashbackov že ich dĺžka prevyšuje hlavný príbeh a tým pádom je všetko zle. Za niekoľko dobrých záberov prírody a príjemnú hudbu, miestami solídnu kameru zhovievavé 2*, zostrihať to na 75 minút bol by to podpriemerný film, takto je to veľmi slabý seriál. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání..... Pro všechny kdo čekali pořádný survival seriál, něco ve stylu Na ostří nože ..... Místo toho vidíme vzpomínky na otce, na dětství, na práci, na lásku atd. Scény z přežití pádu letadla jsou jen doplněk. Digi přítulný medvěd byla trapárna a vrchol nevyužitého potenciálu...... Ještě že si zapla košili, aby jí nebyla zima, když se musela potopit do ledového jezera.... To jako vážně? ()

Reklama

KarlN 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna protivná blbka, kterou zajímala jen práce a na všechny okolo včetně táty totálně s*ala. Takže se jí to vrátilo karmou a pobytem u jezera mimo veškerá letoviska...kdyby si alespoň občas přečetla nějakou knížku o pobytu v přírodě, nemusela být za úplné vemeno. Ale měla prý svůj rytmus, který jí ostatní kolem narušovali, takže po havárii letadla se může konečně soustředit pouze na sebe a složitý rozbor otec-matka (mimochodem něco mezi důchodkyní a prostitutkou). Bože! Mimochodem vůbec nevím na co pořád u toho jezera čekala...asi až jí přivezou mekáč. No, drama jako bič! Dvě hvězdy za méďu, přírodu a hlášky "mrtvého maníka". ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak tady fakt nic. Opravdu nečekejte nějakej survivor o tom, jak se borka po pádu letadla snaží dostat zpět do civilizace. Žádný Bear Grylls nebo Na ostří nože se opravdu nekonají. Tady hrají jim vnitřní pochody, a to je prostě tragédie. Všudypřítomné flashbacky totálně o ničem a typka je každým dílem protivnější. Nemluvě o zbytečnosti všeho toho okolo, kdy je asi jasné, že tvůrci prostě na pořádnou akci neměli peníze, tak museli zalepit čas co možná nejlevněji. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama