Reklama

Reklama

Obsahy(1)

La'An cestuje zpět v čase, aby zabránila útoku, který by změnil budoucnost lidstva. (SkyShowtime)

Recenze (15)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zasa sa opakujeme, a zasa sa opakujeme, a zasa sa opakujeme. A vykrádame, a vykrádame a ... vykrádame. Nuda, videné stokrát a treba prízvukovať, že aj noví hrdinovia nie sú len tak niečo, pretože, doprdele, nikto neochránil časovú postupnosť ako La´An. Hodinová epizódka niečoho, čo tu už stokrát bolo. Sa mi to zdá, alebo všetky tieto nové Star Treky mi pripomínajú psa, čo sa naháňa za vlastným chvostom? A Jima Kirka už rovno mohol hrať Jim Carrey. Bola by aspoň sranda. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další bombovou epizodu, tentokráte temporální. Středobodem je Khanův progeny s přílohou Kirka. Herci i postavy jsou prostě senzační a bylo by celkem fuk, co spolu prožívají, ale když příběh navíc odsýpá, dává smysl a logicky navazuje na to, co se už odehrálo jak v seriálu, tak v univerzu, nejde jinak než udělit další plnou pálku. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neni to City on the edge of Tomorrow, ale stejně bych tomu rád dal 4* - má to myšlenku, vztahově a charakterově to funguje výborně.  Bohužel nemůžu, protože to je příliš rozbitý - stroj času co ne/funguje jak se scénáristům hodí, každý kritický moment děje (skoky v čase, setkání mezi postavami...) závislý na naprosto nepravděpodobné náhodě... do toho konspiračka o ovlivňování světový historie, k tomu ten cringe ending Khana zavřeného v nějakém Harry Potter kumbále ve sklepě třetiřadé podzemní laboratoře... ()

zipacna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, spoiler! - Oceňuju, že se tady v tom díle snaží "opravit" nesrovnalosti, které vznikli ve Star Treku v průběhu let (TOS), podpořit informace z DS9 a ENT (Department of Temporal Investigation, možná i TIC) a ještě přidat do všeho toho chaosu další elementy (Pelia, Romulané). Navíc, po druhé sérii Picarda, kde jsme měli možnost vidět alternativní svět budoucnosti, tady jsme trochu navštívili jinou alternativní timeline. Za mě skvělé. ()

Polux 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 | Ve třetí epizodě tvůrci servírují divákům další tradiční recept ze ST kuchyně v podobě cestování časem a alternativní verze budoucnosti/minulosti. Palec nahoru za opětovné soustředění pozornosti na vedlejší postavy, navíc v hodně neobvyklé, ale o to více atraktivní, sestavě. Morální dilema, spojené s návštěvou jednoho starého (vlastně v tomto případě mladého:-)) známého, je zajímavý nápad. A totéž pak platí pro překvapivou romantickou linku s nečekaně emocionálním dovětkem na konci. Nicméně samotný děj tentokrát není až tak zábavný a současně tempo občas zakolísá. | PeZet ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama