Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou. (HBO Max)

Recenze (62)

CinemaView.sk (Vanessa Suchá)

"Môže vám vadiť nahota, sex, drogy či myšací chvostík Tedrosa, no nie sú to opodstatnené dôvody na spustenie prívalovej vlny sklamania a kritiky na seriál The Idol. Zato neexistujúca dramatická vyváženosť epizód, ktorých je len päť, žalostne chabé herecké výkony speváka Weeknda, zopár kráľovsky…" více

Filmpress.sk (Martin Černický)

"Zo všetkého je teda najhorší fakt, že je iba neškodnou, trochu plochou zábavou na necelých päť hodín a tak to aj zrejme ostane navždy. Ak by mu totiž schválili ďalšiu sériu, po všetkých tých prieťahoch a prijatí by to, asi bolo veľkým prekvapením." více

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama