Reklama

Reklama

The Breach

Trailer 1

Obsahy(1)

John Hawkins (Allan Hawco) odpočítává poslední dny ve funkci policejního náčelníka v malém městečku Lone Crow a musí vyšetřit poslední případ, když se na břehu řeky Porcupine vyplaví zohavené tělo s podivnými zraněními. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta vyšetřovatelů, prolejzá chatu v lesích, ve které šílený fyzik prováděl pokusy, které měly...........co  vlastně měly? Nějak se nepochopil, o co vědátorovi vlastně šlo. Ale to by byl asi ten nejmenší problém, kdyby se bylo na co dívat. A to nebylo. Ano, barák má potenciál púůsobit strašidelné, ale to se mu daří jen ve výjimečných chvílích. V těch ostatních je to nuda, proložená příšernými dialogy a vztahovým trojúhelníkem, který působí směšně. Když se pak na scéně objeví nějaké ty potvory, tak je to o malinko lepší, ale fakt jen o malinko. Masky působí jak gumíci pocitnaní kečupem a trocha slizu to taky nevytrhne. Další kandadská zbytečnost. 10% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Slátanina, která měla dobrý nápad, ale to je asi tak vše mělo mě už zarazit to, že to vytvořila Kanada ta horory neumí . Chlápek je vědec a vodil lidi do urychlovače částic  jich to nějak změnilo a zabilo jednou se tam dostala jeho dcera a udělalo jí to to samé on se ji snažil oživit a vlezl tam taky.  Pak tam přijedou policajti a místní žena  a začnou to vyšetřovat jelikož na začátku se objevila mrtvola v kánoi. Je to nudné a většinou času se nic neděje na konci to jde i do háje , když si tam chodí svlečené mrtvolky asi , aby tam byla nějaká akce . Jinak ten policajt je hodně neschopný a vše za něj musí dělat ženská .  Film ani nevysvětlí  jak to funguje jelikož jsou tam stejné postavy dvakrát přičemž jedna nežije.  40 procent Herečka ze Sawu 5 herec z Quicksandu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slash je výkonný producent i autor hudby a jeho typická dvoukrká kytara je i jistým náznakem premisy této nízkorozpočtové návštěvy v kanadské pobočce CERNu. Tu provází marná snaha „lovecraftovat“, žalostná představení herců a mdlá atmosféra, kterou má zajistit lesní chata, její zanedbaný interiér a změť drátů visích ze stropu, protože vědecká laboratoř. Někde kolem adaptace on-lineové střílečky Dead Zed se to malinko zmátoří a na poli tělesné transformace to možná i potěší krajana Cronenberga, nicméně řekněme si otevřeně, že tímhle si kytarista Guns N' Roses na složenky nevydělá.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Solidně natočený Horor z Kanady. Hned v úvodu najde rodinka u břehu loďku a v ní zmordované tělo. Policista, koroner a blonďatá šťabajzna, se vydávají do lesů, najít chatrč, odkud měla mrtvola pocházet. Nechyběla tu celkem slušná atmosféra, místy to bylo hezky strašidelné a tajemné, sympatické duo polda a jeho píchačka, při prozkoumávání barabizny, už bylo jasné, že to bude mít nádech scífka, ale to mi ve finále  vůbec nevadilo. Masky mrtvých jsou dost znepokojivé, na nějaké Gore vyloženě nedojde, ale proměna koronera (a nejen jeho), byla dostatečně nechutná. Za mě dobrá podívaná, po delší době zase něco Hororově atypického. (6. komentář, 42. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Detetektivně thrillerový úvod s vykostěnou mrtvolou a skvostným strašidelným strojodomem je moc fajn, ale to je pouhý začátek, zápletka je o dost členitější. Šílený/geniální fyzik, jiná dimenze, černá magie, buněčná mutace, nelidští "náhradníci"... Objektivně je tenhle bizarní horrůrek možná scénáristicky poněkud přeplácaný, subjektivně mě ovšem určitě mnohem víc bavil než nebavil. A potěšila mě i slušná filmařina a slušní, typově výrazní herci. Silné tři. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama