Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

piglit 

všechny recenze uživatele

Cystická fibróza není zas taková sranda, jak se nám snaží autoři namluvit. 50% pacientů zemře do 32 roků věku, jsou neplodní, trpí cukrovkou, mají extrémně slaný pot a obvykle i malý vzrůst. Typické jsou paličkovité prsty, časté dýchací obtíže, záněty dýchacího traktu. Nemoc je nevyléčitelná a transplantace plic předčasnou smrt jen oddálí. To jen na doplnění scénáře... ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl trošku slabší, mohla se uzdravit a taky mohl mít trošku delší konec, jinak docela ušel, líbil se mi jeho děj, to že se báječně doplňovali a tomu druhému scházeli, kdybych měla film zhodnotit jako celek, napsala bych uspokojivý. Tenhle film byl dobrý na oddechnutí, na zasmání a dokonce i zamyšlení, mi se líbí to nasazení, pro manifest, pro to být upřímný, protože upřímnost je vzácností. Takže tenhle film doporučuji těm, kteří si chtějí zkrátit čas nebo se jen uvolnit, protože na to, na to je tento film ten pravý. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No nevim, nepřišlo mi to ani nějaký dramatický, ani nějaký romantický a jestli tohle byla komedie, tak se asi někde stala chyba mezi filmem a mnou, jelikož ke mně se nic vtipnýho nedostalo, je možný, že se to ztratilo někde při přenosu, ale zkoumat to už nebudu, nicméně sem se kupodivu vůbec nenudil, i když mi to nenabídlo prakticky nic zábavnýho a Freddie Prinze je trošku herecký prkno ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem "Protiklady se přitahují" viděl náhodou jen jako kulisu při čtení "Cesty krve", ale ani čtivé Kulhánkovo dílo nezabránilo tomu, aby mě dění na obrazovce někdy na dlouhé minuty v kuse nevytrhovalo od knížky, a já s pootevřenou pusou nesledoval tenhle film... Růžová romantická komedie, kde vtip nefunguje, Freddie Prinze jr. se radši schovává do dlouhého kabátu, a nesnesitelně barevná hlavní hrdinka trpí zcela prvoplánově cystickou fibrózou (pro pe3czechka - kdyby se Jill na konci skutečně uzdravila, bylo by to na žalobu za citovou újmu), ačkoliv je z vlastního děje naprosto zjevné, že o téhle nemoci si scénáristka a režisérka v jedné osobě přečetla maximálně článek v novinách... Štěstí nerovná se kariéra, rodiče to s námi většinou myslí dobře, i když to neumí dát najevo, šplhání po stromech je fajn věc, nudná práce leze na mozek, a všechna ta další životní moudra jsou předžvýkávána divákovi takovým způsobem, že z nich nakonec zůstává jen nepěkná břečka, která mě skoro až urážela. A to i proto, že hlavní hrdinové jsou k sobě dostrkáváni od samého začátku, a jen naprosto nesmyslně naroubovaná "zápletka" s cystickou fibrózou se má postarat o kolize v jejich vzájemném vztahu. Aby toho nebylo málo, musíme sledovat přípravu manifestu, který má pravděpodobně mít na lidi očistný účinek, pomoci jim prohlédnout "o čem život vlastně je". Jako by existoval nějaký univerzální návod... A jako by romantická linka podpořená "kvalitními herci" a strašlivě přeslazeným soundtrackem filmu nebyla už dostatečně ubíjející. "Protiklady se přitahují" jsou po dlouhé době filmem, který mě vyloženě naštval. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem viděl film s jedním z mých oblíbených herců, Freddiem Prinzem Jr. Jako jeden z mála lidí mohu říci, že jsem viděl skoro všechny filmy, které u nás v Česku byly s tímto hercem k vidění. Pokoušel jsem se totiž o nemožné, a to sice zkompletovat sbírku filmů, ve kterých hrál, což se mi skoro povedlo. Ale nyní k filmu. Kdo zná Freddieho filmy, tak ví, co od něj čekat. Romantické komedie jsou jeho parketa, a to dokazuje i zde. Ovšem na rovinu, viděl jsem s ním lepší romantické komedie. Tohle je takový typický příklad, kdy oni se do sebe zamilují, pak se rozejdou, pak se zase dají dohromady a všechno je fajn. Přesto jsem se ale u tohoto filmu solidně zabavil a na sobotní večer to byla dobrá volba. Zkrátka další průměrná romantická komedie s Freddiem, ovšem tentokrát už s o něco starším Freddiem. Ale věděl jsem do čeho jdu, na jeho obličej jsem zvyklý, jeho filmová partnerka byla sympatická a pohledná, takže mi z toho vychází normální nevýrazný průměr. Není to prostě dobré, ale není to ani špatné. Pokud ale mohu radit, tak sáhněte spíše po romantických komediích, jako jsou Letní vzplanutí, Taková normální holka nebo Zůstaň se mnou. Taky tam hraje Freddie a jsou ještě o něco lepší, nežli tento film. Jinak co se týče tohoto filmu, tak za sebe dávám tři hvězdičky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Hned v několika záběrech na Jackovo (Freddie Prinze Jr.) rameno je možné zaregistrovat vytetovaného draka, který během filmu několikrát změní umístění. (Conspi)

Reklama

Reklama