Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

lekr 

všechny recenze uživatele

Silné erotické scény je tak to jediné čím tenhle film disponuje a to jediné co je v něm trochu kvalitní. Po ubohém thrilleru Na dostřel který měl být dalším Posledním skautem, ale nevyšel Bruce Willis natočil další zklamání. Dá se sice říci. že role psychiatra u takového akčního hrdiny je možná zajímavá, ale jen ze začátku filmu. Zbytek je nuda, a vyjma erotických scén, které u Willise vyznívají dosti kontroverzně, sem se celé dvě hodiny nudil. Námět je jako vytáhnutý z nějaké tuctové detektivky, scénář nerozpracovaný a snímek zbytečně dlouhý a ke konci hodně nudný. Nulová akce a ani finále není nijak moc povedené i když rozuzlení je celkem překvapivé. A Bruce Willis hrající si na slečnu Marplovou opravdu není zajímavý. Ty dvě hodiny co jsem u filmu proseděl prakticky až do dvou do rána ( snímek začínal v 23:40 a byl samozřejmě označen hvězdičkou ) za to opravdu nestály. Jen štěstí že se Bruce dalším vyloženým sklamáním vyjma komedií jako Kid, Kdopak to mluví či Všude dobře, doma nejlíp a debilních thrillerů jako právě Barva noci či Na dostřel vyhnul. Naštěstí si to má čím u publika vynahradit. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Tvůrci Barvy noci poskytují divákovi napětí ze spletitého, několikrát převráceného příběhu a vysílajího s potěšením po falešných stopách. Nešetří krví, překvapením a sladce zmrzlinovými půvaby Jane March, která i oblečená vypadá nahá jako klika od sirotčince. Uvěřit znavenému Bruci Willisovi, že hraje psychiatra, vyžaduje ovšem ještě větší dávku fantazie, než představa Rose v bytelném flaušáku. Psychiatři se při filmu budou bavit možná ještě lépe než mnozí protřelí filmoví diváci, kteří každou režisérovu snahu o zmatení stop nemohou okomentovat ničím jiným, než znechuceným odfrknutím. Alena Prokopová ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Opět nechápu tak nízká hodnocení. Je to sice trochu slabší než např. The Sixth Sense, ale zase tak o moc ne. A ta zápletka se mi zdá docela originální. Tvrdit, že si film hraje na Basic Instinct, je trochu odvážné. Já osobně mám tento film ještě raději a nenudil jsem se u něj ani minutu... ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Hmm. Do konca filmu nie je ani jasné, čo divák sleduje. A to nie je pochvala za úžasné zvraty či priemyselné dialógy, práve naopak. Mne to nie je jasné doteraz.⚪Otrasné dialógy, akoby na seba ani nenadväzovali, podivný strih a scény, ktoré na seba tiež skoro obsahovo a kontextovo nenadväzujú, všetko zahalené v akomsi podivnom opare, ktorý sa snaží naznačiť, že film je v žánri krimi a diváka čaká šokujúce odhalenie. Tak šokujúce, že divák odhalí zamaskovanú Marchovú v prvej minúte, ako sa objaví v zábere. Apropo Marchová - problém vyzliecť sa nemala táto dáma nikdy, o jej hereckých schopnostiach už radšej pomlčať. To, že bola pekná neznamená, že mala aj talent.⚪Neskutočná psycho = zle napísaná, zahraná i zrežírovaná podivnosť, ktorá láka vraj ,,najzmyselnejšími scénami sexu vo filme vôbec," pričom však nič zaujímavé (ani v tomto smere, ani v inom) divákovi neposkytne a pôsobí len blbo. Strata času a dobrého vkusu.⚪ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jane March a její odhalené scény jsou na 6*. Asi bych přepsal scénář, vyhodil postavu bratra a skončil odhalením a vinu shodil právě na tuhle postavu. Smažte někdo POMův obsah, který nepřímo vyzrazuje něco, co divák dlouho vědět nemá. Doma jsme na to přišli na základě dabingu, že dvě postavy mluvily stejným hlasem. Konec je zbytečně motaný, stříhal bych, ale celkově skoro spokojenost. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (12)

  • Hoci bol tento film kasovým neúspechom, na trhu domáceho videa sa mu darilo veľmi dobre. Podľa magazínu Billboard bol v roku 1995 jedným z 20 najpredávanejších filmov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama