Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Slabsie dvojhviezdie za snahu reziserky, "nenasilnu" pritomnost psika a vykon 62-rocnej Allison Janney. Pred nou, klobuk dolu. Taktiez pocasicko bolo zobrazene aspon tak, aby nebolo az tak vidiet, ako na hercov striekaju vodu. :) Inak to bolo prostoduche predvidatelne B-cko. Z toho usudzujem, ze pri tvorbe Westworldu "hlas logiky" a celkovu liniu drzal skor Nolan. Cim nechcem vobec povedat, ze Foerster nebola plodnym prinosom v ramci ich spoluprace. Usudzujem to len na zaklade tohoto jej druheho filmu. Ten prvy, Underworld, som videl tiez. Jednohubka, ktora s prizmurenymi ocami obcas pripomenie prveho Ramba v starsom zenskom vydani. :) Viem, ruham sa. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Síce miestami ako je tomu v poslednom čase až príliš často zvykom nebolo takmer nič vidieť ale na pomery Netflixu sa jedná o nadpriemerne spracovaný film. Na ich pomery. Pochopiteľne plné sebavedomých silných žien, zlých bububu bielych ujov, ku cti slúži že tentokrát sa aj staršia žena dostala do povedomia, pretože neúcta k starším ľuďom je jednou z ďalších silných stránok Netflixu. Tých cca 55% je aktuálne na tejto databáze výstižných. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Najprv Jeff Bridges v Starom chlapovi, teraz Allison Janney v Lou. Nejakí ľudia zrejme robia castingy v domovoch dôchodcov. Tam je robiť casting celkom fajn, lebo ľudia sa nikam neponáhľajú, a nikam neutečú, jedine ak o barlách po prvé schody. Ale keď si zrazu pri tej skleróze spomenú, že boli agentmi CIA, FBI a KGB, tak sú zrazu nindža a bakulu môžu použiť na tisíc spôsobov. Charizmatická špinavá babizňa z lesa celkom múdro podotkne: "Nie každá žena je predurčená byť matkou." Trochu oneskorená s výchovou syna - cca tridsať rokov, si uvedomí, že ho treba napraviť alebo zahriačiť. Zato psa vychovala ukážkovo! Ten ma tam bavil najviac. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přímočarý trochu-akční trochu-thriller, který nechce být ničím víc, a to je na něm sympatické. Skvělá Allison Janney v hlavní roli si mě rychle získala a všechno jsem jí věřil, scénář s jedním překvapivým odhalením jsem podezíral, že je adaptací nějaké dobré knihy, ale není. Což je další plus. A atmosféra liduprázdných, deštěm promáčených lesů je milionová. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel už tolikrát viděno, jen je zase v hlavní roli jiný sympatický obličej. Ano, ono těch žen v podobné roli toliko nebylo, ale i tak. Líbilo se mi prostředí, líbila se mi A. Janney. Mělo to atmošku, rychlý spád, super postavy a prima hudbu. Sice bylo jasný, jak to bude, možná nemusela ty dva vojáky sundat s takovou pohodou, ale čert to vem. Spokojenost. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Kamna, na kterých se vařila polévka v první chatě nohsledů, nebyla v polovině 80. let komerčně dostupná. (Johnny.ARN)
  • Ronald Reagan je viděn v televizi v bance, jak promlouvá k národu o skandálu se zbraněmi za rukojmí, který se týká íránských zbraní a aféry Contra; to pak datuje časovou osu této funkce přinejmenším na 13. listopad 1986. (Johnny.ARN)
  • Únosci mají na hlavě noční vidění, které je sice v roce 1986 možné, ale velmi vzácné, a bylo by obtížné jej získat. Do poloviny osmdesátých let se jich moc nevyrábělo. Zobrazený model je verze PVS-7, která se vyráběla až v 90. letech. Ačkoli sdílí název modelu, PVS-7A, který existoval od roku 1982, vypadal zcela jinak, měl mnohem větší objektiv, jiné spínače, jiné baterie a bateriové pouzdro atd. Vyobrazené „brýle“ (ve skutečnosti „dvouoké“ noční pozorovací přístroje neboli NOD) v té době neexistovaly. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama