Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Je to takový divný pokus o old school akční thriller, který mě ale nudil skoro po celý čas filmu. Ještě zpočátku to působilo nadějně, Allison Janney jako drsňačka mě docela bavila, ale poté začal film upadat a být nudnější a nudnější. Jediná akční sekvence v té chatě byla vydařená, poté už to bylo takové nezáživné přežívání v nepříznivém počasí a sem tam nějaká rádoby „napínavá“ scéna, která nestála za nic. A ani ta pointa, která přišla někdy po 2/3 snímku mě vůbec nepřekvapila. Nemá to žádné výrazné chyby, proto dávám tu nejslabší možnou 2*, potenciál to mělo, ale já u toho usínal … ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mladá matka Hannah žije s dcerkou Vee v přesvědčení, že její násilnický manžel, kterého opustila, zahynul. Jaká hrůza ji ale zasáhne, když zjistí, že Philip nejen nezemřel, ale že unesl jejich dceru. V honu jí pomáhá postarší Lou, co ji nechává bydlet na svém pozemku. Philip má temnou minulost, jenže Lou ještě o něco temnější. Survival odehrávající se na zvětší části pustém ostrově má napětí a několik napínavých scén, mezi něž rozhodně patří potyčka v opuštěné chajdě. A také poněkud spletité vztahy mezi hlavními aktéry. Mám rád lesní thrillery a navíc A. Janneyová hraje velmi dobře. Sympatická jednohubka s pěkným vizuálem a retro muzikou, jíž kraluje vlezlá Africa od Toto, na jedno podívání - proč ne. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

Je hodně filmů, kde je hlavní akční / badass hrdinkou ženská. Ale málo těch, kde je to stará zešedlá pořádně nasráná šedesátnice. Ta celej film zvedá hodně nahoru a v jistým směru mi připomněla Sáru Connorovou z Dark Fate. Film bohužel občas trpí na nudu, ale opravdu si nezaslouží 55% jako je na CSFD. Za mě si dejte, super Drama / Thriller. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchy, bytelny, vzrusujici, predvidatelny, trochu dlouhy maly film o preziti. Osvezujice zensky a krasne atmosfericky. Se zahadou kdo Lou je a proc se zajima o Hannah. Janney ma vnitrniho Liama Neesona- takovou vzrusujici podivnost. Je zabavne ji sledovat jak rika "Zivot neni detske hriste, bezte si hrat jinam". Pusobi to jako osmdesatkovy akcni thriller. Cekal jsem, kde se vynori Schwarzeneger nebo Stallone. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film bohužiaľ není moc dobrý, napriek tomu, že začiatok je veľmi zaujímavý. Ale za všetkým nehľadajte nič iné ako scenár, ktorý je úprimne povedané dosť slabý. Nielenže sa dejú veci, ktoré jednoducho nedávajú zmysel, ale čo je najhoršie, nikdy niet pochýb ako sa príbeh nakoniec vyvinie. Ale zas musím pochváliť vonkajšiu scenériu, ktorá je úžasná. Škoda, že zvyšok produkcie nie je na rovnakej úrovni. 5/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Lou (Allison Janney) a Hannah (Jurnee Smollett) přejdou řeku po částečně visutém laně s dřevěnými schůdky, když Lou a poté Hannah ztratí rovnováhu, spadnou a sklouznou po bahnitém náspu. Později jdou až na břeh vody a ani jeden z nich nemá na džínách, bundách, botách ani ve vlasech bláto, přestože Lou do něj dopadne obličejem dolů. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává na ostrově Orcas (největší z ostrovů San Juan ve státě Washington), ve skutečnosti se natáčel na ostrově Ucluelet na jižním pobřeží ostrova Vancouver (Kanada). (Johnny.ARN)
  • Kamna, na kterých se vařila polévka v první chatě nohsledů, nebyla v polovině 80. let komerčně dostupná. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama