Reklama

Reklama

Staňte se svědky pekelné vize z roku 1999, kdy se sociální izolace, analogové technologie a znepokojivá domácí videa prolínají v jednu velkou noční můru. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl z celé série. Nicméně jedna hvězdička za to, že to bylo rozložené do několika povídek, což mi lichotilo, a alespoň na oko utíkalo rychleji. Vždycky tam byla kapka naděje, že další povídka bude lepší, a když ne, tak ta další už bude určitě lepší, až najednou byl konec. Samozřejmě, komu foundfootage vyhovuje, ten by si film vychutnal podstatně lépe než já. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Minulej díl byl teda zábavnější, ale co mě nenechá u téhle antologické sérii udivovat, jak mají videozáznamy, hlavně z VHS velkou sílu autenticity. To je ta moje slabost na obskurní retro nahrávky. Některé příběhy byly slabší, některé doslova nejhorší, stejně si každý rejpal najde to svoje. Exkurze videopujčoven, té sekce za korálkovými záclony, kde mimo Terminátora s rychlo dabingem se dala najít kolonoskopická operace nebo homemade porno. No nic, vzít si pero a videokazetu obtočit do původního stavu.. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

1. epizóda: zombie a kapela, zopár pekných vizuálnych scén, inak málo desivé a pomerne chaotické – 2/5. 2. epizóda: scéna v truhle ma celkom bavila, ale stále z toho sršal amaterizmus a nulový strach – 3/5. 3. epizóda: celkom originálny námet s detskou hrou na štýl Bludišťáka, ktorý však pokazil nezmyselný záver. 4. epizóda: suseda alias medúza bola jedna veľká nuda, možno by som časť docenil, keby mám pätnásť rokov. 5. epizóda: zábery z pekla boli atmosferické a pripomínali mi Lovecrafta, škoda len, že väčšina scén pôsobila extrémne lacno – 3/5. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hororová antológia zložená z príbehov, ktoré sú zachytené na videokazetách a odohrávajú sa v roku 1999. - Celkom spokojnosť. Prvý príbeh o výprave do podzemia a čudnej kapele nezaujímavý. Druhý príbeh s hazingom už je na úrovni, má klaustrofobickú atmosféru a pekné dievčatá, pričom je vidno, že skúsený režisér Johannes Roberts vie, čo hororoví fanúšikovia od hororov takéhoto formátu chcú. Tretí príbeh, v ktorom hrajú prím niggas z Detroitu, ma nezaujal vôbec ničím a celkom intenzívny hype okolo jeho režiséra menom Flying Lotus je mi záhadou už niekolko rokov. Štvrtý príbeh super. Tyler MacIntyre má velmi špecifický prístup k teenage hororu a podobne ako u Tragedy Girls sa mu darí velmi dobre zvyšovať intenzitu a zvolenou tematikou ma príjemne prekvapil. No a na úplný koniec to najlepšie zo všetkého. Manželia Winterovci sú na hororovej scéne tento rok asi najpríjemnejším prekvapením. S nulovými rozpočtami a gumovými maskami dokážu tvoriť podmanivé Found Footage kúsky, ktoré ma ani na sekundu nepustia a nesmierne sa pri nich bavím. Keby pijem, tak ich zavolám na pivo, ale keďže alkohol z duše nenávidím, budem si len užívať ich tvorbu, dokial ich neobjaví niekto z väčších štúdií a nezačne im diktovať, ako sa točia horory. Tento diel V/H/S sa celkom podaril. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hodně nepovedlo a to jsem se na 99tku dost těšil, protože předchozí V/H/S/94, byla velká Hororová paráda. Už ten úvod, byl pro mě tak extrémně nezáživný, že jsem si říkal, pokud nebude další povídka o dost lepší, tak to snad i vypnu. Naštěstí ta druhá (pohřbena za živa) měla něco do sebe. Ani nebudu ztrácet čas, abych tu komentoval a hodnotil každou tu povídku. Za zmínku stojí pouze právě ta druhá povídka a ta televizní dětská show, taky nebyla špatná, až na to debilní finále. Za mě veliký zklamání, doufám ale, že další VHSka se povede, no těšit se už radši nebudu. Slabé dvě hvězdy. ()

Zajímavosti (4)

  • Po svojom uvedení film prekonal streamovacie rekordy na platforme Shudder a stal sa najsledovanejšou premiérou tejto platformy. (Arsenal83)
  • Výroba filmu trvala 9 mesiacov. (Arsenal83)
  • Na rozdiel od predchádzajúcich štyroch verzií V/H/S tento film nemá medzi jednotlivými krátkymi filmami zastrešujúci rámcový príbeh. (Arsenal83)

Reklama

Reklama