Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (289)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původní Road House(1989) s Patrickem Swayzem tu sice nemám ohodnocenej ale 100% jsem ho kdysi viděl. Moc si ho ale nepamatuju takže srovnávat tyhle dva filmy nebudu. Co napsat k tomuhle novýmu Road House? Vidět to asi tak před 20lety možná bych uchcával blahem. Dnes už mě tolik takovýhle filmy neberou. Dějově je to triviální a ani ty souboje(fighty) mě až tak neoslnily. Myslím si, že co se týče fightů jsou tu určitě lepší snímky. Jake Gyllenhaal nikdy nepatřil mezi moje TOP herce ale nevadil mi a myslím si, že své role se zhostil celkem dobře. Ikdyž největším tahákem tu stejně pro všechny asi byl Conor McGregor. Za mě jen 2hvězdy ale film si svoje diváky určitě najde. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Floridsky prosluněná, vysoce zábavná testosteronová blbina s překvapivě obsazeným a opět parádně fungujícím Jakem Gyllenhaalem. Doug Liman pomáhá Joelu Silverovi updatovat jeho osmdesátkovou klasiku do klipařsky dynamického hávu s fyzicky intenzivními mlátičkami, ale vždy s nadhledem nenáročné domácí VOD zábavy. Nový Road House obsahuje jedinou psychologicky funkční scénu (dialog v baru s drážděním traumatu hlavní postavy) a má blíže k energické punkové komedii než k dramatu. Jeho nejkomičtější postavou je hlavní Gyllenhaalův protivník, ultimátní bitkařská mašina Conor McGregor, ztělesňující vtipně přepálenou bezmozkovou mačo suverenitu s bezhlavou zuřivostí. Pozvánku do Fast & Furious má po tomto výrazném filmovém debutu jistou. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to. Príbeh nič moc, no plážové prostredie, hudba (fajn vypalovačky), kočka Daniela Melchior, Jake Gyllenhaal (chlapec sa dobre vymakal) a McGregor ma bavili až do konca. Trošku mi vadilo, že sa Dalton (Gyllenhall) usmieva v každom druhom zábere ako dement, ale koniec koncov to bol sympaťák, ktorý vás dostane v pästných prestrelkách (tak ako aj "hravá" kamera). McGregor hral magora, ktorým tak trochu vlastne aj je a očividne si to aj užíval, toto mu sadlo ako uliate. Doug Liman vie natočiť pútavé (Na hrane zajtrajška), akčné (Agent bez minulosti) a aj zábavne (Pán a pani Smithovci) filmy a toto je kombinácia všetkého. P.S.: nezabudnite na scénku za titulkami. 80% - 4* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Recept, jak z poctivého, vcelku hutného, originálního a zábavného osmdesátkového vývaru uklohnit vietnamskou prdelačku pro lobotomy: Vezmeme docela konzistentní původní děj, rozemeleme napadrť a z takto vzniklého pyré náhodně vycedíme zhruba čtvrtinu. Přidáme jako vždy vzorně prkenného, středně vysekaného Džejka, předem povařeného tak, aby se tvářil jakože sympaticky a namísto herectví celou dobu předváděl, jaxi ve fitku vyrýsoval břišáky. Dosaženou řídkou hmotu rozmixujeme s downími hovny, přisypeme bandu trpících negrů, aby to bylo na skus dostatečně progresivní, a zahustíme obskurní kreací těžce vypatlaného, totálně koženého a navýsost trapného poloopa MekŘehoře. Dochutíme opravdu jen špetkou přitroublého, choreograficky špatného bitkaření několika pašeráků melounů, dvě hodiny dusíme do hněda, ozdobíme scénáristickou bezradností a podáváme spolu s IQ stimulanty v psích miskách bez příboru již slintajícím skalním fanouškům Mentálně Malformovaných Agresorů. Dobrou chuť, kluci! Asi bych měl na tomto místě spíše vydat skřek „grhhhtrrrrrchchch“ a doprovodit jej posunky bušení do hrudi a ukazování si prstem do huby, aby to kluci dostatečně zfotosyntetizovali. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Našlapaný úvod který vybízí k drsnému cestovatelskému dobrodružství. Filmy, ve kterých se hlavní postavy vydávají prozkoumávat neznámé prostředí mám rád, o to více, když je hlavní postavou Jake Gyllenhaal, který umí dávat do držky. Napětí i akční scénky jsou skvělé a zábavné. V průběhu, po tom co se objeví Conor McGregor, ale film docela zešílí a nabere obrátky ve stylu Fast & Furious. Velká škoda! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Film obsahuje jednu mezititulkovou scénu. (DJMaroko)
  • Při prvním setkání Knoxe (Conor McGregor) s Daltonem (Jake Gyllenhaal) ho Knox nazve: „The most notorious fighter Dalton“ („Nejznámější bojovník Dalton“). Přízvisko „Notorious“ používal McGregor po celou dobu svojí aktivní kariéry v MMA a UFC. (Guilemot)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama