Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (295)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Retard House a McGregor, který chodí, jak kdyby měl v anusu vraženou prázdnou flašku od Guinnessu, jako jeho chovanců král. Díky floridskému podnebí a nadhledu jakž takž snesitelné, ale jakmile je Dalton s Nobelovou cenou míru v náprsní kapse košile zahnán do kouta, tupoučká akce v kombinaci s tragikomickou CGI toho Limanova otravného hosta vyhodí hlavními dveřmi a on se už jen válí v prachu před mindrestem Provinilé potěšení. Původní béčkové dobrodružství s bouncerem Swayzem to ale znesvětit nemůže, neboť i to byl podnik IV. cenové skupiny.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Ano, čekal jsem klasické béčko jako z 90.let, u kterého vypnu veškerou mozkovou aktivitu. Ale popravdě, i tak mě film mírně zklamal. Co si budeme, Jake Gylenhaal na sobě pořádně zamakal, ale nějak mi do hlavní role nesednul. Asi ho z pozice diváka radši vidím v propracovanější kinematografii :D Jinak příběh neskutečně šablonovitý, opravdu nemá čím překvapit (ta romantická linka zde byla tlačená oproti originálu daleko více na sílu). A ano, McGregor v momentě příchodu na scénu pobaví. Ale sledovat tu jeho teatrálnost a absolutní herecký netalent vás po chvíli přestane bavit. Aspoň závěrečná bitka potěšila. Ta snesla nejpřísnější měřítka. Původní verze se Schwayzem mě upřímně bavila o trochu více. Za mě si Limanova verze odnáší 5/10 ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Dalo by se tomu vytknout leccos - scenáristicky by to mohlo být vyladěnější a nemusely by to hyzdit digi záběry - ale i tak to solidně šlape a je to velice sympatické. Adekvátně osvalený Gyllenhaal tuhle archetypální báchorku o tajemném cizinci čistícím městečko od padouchů spolehlivě táhne, záporák taky baví, akce má švih a nápady a do toho tropického ráje by se člověk rád vypravil i víckrát. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to. Príbeh nič moc, no plážové prostredie, hudba (fajn vypalovačky), kočka Daniela Melchior, Jake Gyllenhaal (chlapec sa dobre vymakal) a McGregor ma bavili až do konca. Trošku mi vadilo, že sa Dalton (Gyllenhall) usmieva v každom druhom zábere ako dement, ale koniec koncov to bol sympaťák, ktorý vás dostane v pästných prestrelkách (tak ako aj "hravá" kamera). McGregor hral magora, ktorým tak trochu vlastne aj je a očividne si to aj užíval, toto mu sadlo ako uliate. Doug Liman vie natočiť pútavé (Na hrane zajtrajška), akčné (Agent bez minulosti) a aj zábavne (Pán a pani Smithovci) filmy a toto je kombinácia všetkého. P.S.: nezabudnite na scénku za titulkami. 80% - 4* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původní Road House(1989) s Patrickem Swayzem tu sice nemám ohodnocenej ale 100% jsem ho kdysi viděl. Moc si ho ale nepamatuju takže srovnávat tyhle dva filmy nebudu. Co napsat k tomuhle novýmu Road House? Vidět to asi tak před 20lety možná bych uchcával blahem. Dnes už mě tolik takovýhle filmy neberou. Dějově je to triviální a ani ty souboje(fighty) mě až tak neoslnily. Myslím si, že co se týče fightů jsou tu určitě lepší snímky. Jake Gyllenhaal nikdy nepatřil mezi moje TOP herce ale nevadil mi a myslím si, že své role se zhostil celkem dobře. Ikdyž největším tahákem tu stejně pro všechny asi byl Conor McGregor. Za mě jen 2hvězdy ale film si svoje diváky určitě najde. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Při prvním setkání Knoxe (Conor McGregor) s Daltonem (Jake Gyllenhaal) ho Knox nazve: „The most notorious fighter Dalton“ („Nejznámější bojovník Dalton“). Přízvisko „Notorious“ používal McGregor po celou dobu svojí aktivní kariéry v MMA a UFC. (Guilemot)
  • 21. marca 2024 vyšiel film na Prime Video od Amazon MGM Studios. Ide o prvý film vydaný ako súčasť osláv stého výročia založenia MGM, pričom na začiatku tohto filmu bol odhalený variant ich loga na „100. výročie“. (Arsenal83)
  • Stejně jako původní Road House (1989) má i tento film stejnou stopáž – 114 minut. (Sebule)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama