Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flynne je znovu ohrožena na životě a tak se rozhodne konfrontovat Cherise. (Prime Video)

Recenze (11)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vydařených úvodních epizodách seriál spadl do průměru a neví, jak pryč. Názorným příkladem je tento díl, kde se vlastně vůbec nic nestane, člověk by ho klidně mohl vynechat a o nic by nepřišel. Je to klasický natahování před předpokládanou závěrečnou konfrontací v posledních dílech a mě to opravdu nudilo. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě naštěstí mírné zlepšení. Komplikace přibývají, Fisherovic rodina už ví, že je v případu zapletený šerifův úřad. Trocha té trpělivosti je pořád potřeba, prostě probrat se strukturou několika vrstev reality není jen tak. Mimochodem z práce legendárního sci-fi autora Williama Gibsona čerpaly mnohé významné filmy, s Matrixem v čele. Nicméně zatímco tvůrci vsadili a diváci zřejmě ocenili pohled na neutěšenou budoucnost (předlouhé scény a unylé postavy), mě mnohem víc baví současnost a ukotvení postav v ní. Když pak přišel čas na nějakou fyzickou a kontaktní akci, radost se násobila. A mě holt scéna na mostě bavila. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa zamerali na iný žáner, táto epizóda pôsobí viac ako moderný western než komplikované sci-fi. I keď všetko samozrejme vychádza z fantastiky a techniky. Ale máme tu prestrelku na moste, masaker v bowling centre a ten záverečný fajt, tentokrát už v budúcnosti, pôsobí zase ako scéna z Kill Bill. Sú tu aj zaujímavejšie dialógy než niektorá dialógová vata predchádzajúcich epizód. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len dalsia podobna epizoda, kedy na svoj ciel v minulosti posiela "smrtonoska" dalsieho z radu najatych poskokov. Nebyt odusevnelej sestricky s "broknou", moc by som sa nepobavil. :) Ale ano, v zavere sme zrejme fandili vsetci z tej ustedrenej "frcky" - "snap". :) Som vsak zvyknuty, ze este ukazu prekvapeny a vystraseny vyraz protajsku, aby dodali scene efekt...mohli to urobit i teraz, umocnilo by to scenu. Nadpriemer, avsak prekvapenia sa nekonaju. A uz by sme sa mohli vyznamnejsie v pribehu posunut. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář má pocit, že potřebujeme více informací o postavách, tak se různě skáče v čase. Bohužel děj není nijak konzistentní. Fantastická scéna v kuželkárně střídá, konverzační cvičení nad balíčkem peněz. Pak ta vyloženě debilní scéna na mostě (jako kolikrát musí trefit vestu, pochopili, že není terminátor?). A šup hned zbytečné konverzační cvičení… seriál se zasekl na místě. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama