foto

Petr Koblovský

  • nar. 13.12.1972 (44 let)
    Moravská Třebová, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Fagus
2016 Teorie tygra
2015 Kobry a užovky
2013 Chvilková slabost (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2011 Rodina je základ státu
Sráči (TV film)
2010 Největší z Čechů
2009 Muži v říji
2007 V hlavní roli (TV film)
2006 Pravidla lži
2001 Svatební dary (studentský film)
1999 Dívka na telefonu (studentský film)
Sen (studentský film)
Zavraždění Marata (studentský film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Hraběnky (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nerodič
2016 Duši neprodám (TV film)
2014 Stále spolu
Život mého otce
2013 Otázky pana Lásky
2012 Sněhová pole Ivana Hartla
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Inventura Febia - Karel Svoboda a Jak se žije českým muzikantům (E23) (epizoda)
Inventura Febia - Pop-idoly doby (E03) (epizoda)
Oči tygra
2010 Nejtěžší volba (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
2008 Černá srdce (...zem není gulatá) (TV film)
Domov
V hlavní roli Gustáv Husák (TV film)
2007 Labyrintem k revoluci (TV film)
Štíty království českého (TV seriál)
13. komnata Jana Saudka (TV film)
13. komnata Michala Pavlíčka (TV film)
2005 Krejča za branou (TV film)
Stan (TV film)
11 pater ideálu
13. komnata Borise Hybnera (TV film)
13. komnata Evy Pilarové (TV film)
13. komnata Jana Nedvěda (TV film)
2004 Můj dům, můj... (TV film)
Noční rozhovory
Pig Farm
Václav Bělohradský: Nikdo neposlouchá (TV film)
2003 Naše lípa (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
Tenkrát 3 - Husákovo ticho (TV film)
2001 Obyčejný svět (studentský film)
Zpráva o stavu světa (TV film)
2000 Proroci a básníci
Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko (TV film)
1999 Tenkrát (TV film)
Výlov (studentský film)
1998 Sibiř na konci tisíciletí (TV film)
Skinheads v České Republice v 90. letech (TV film)
Východ (studentský film)
1997 České porno (TV film)
Deset století architektury (TV seriál)
Moravská apokalypsa (TV film)

TV pořady

2000 Náš venkov (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Největší z Čechů

Dokumentární

2016 Není pevná hranice (studentský film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace