Reklama

Reklama

Chlapec si začne vážit svého otce, když spolu snášejí krutost západu. Když chlapec cestuje se skutečným horalem, aby našel zásoby, dozví se pravdu o Divokém západu, přežití a legendárním medvědovi Chodícím hromu. Ale co je nejdůležitější, z chlapce se stane muž. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Příjemný dobrodružný snímek, jehož rozpočet byl jistě velmi skromný, což je poznat na angažování neznámých herců (nejznámější je James Read alias George Hazard ze seriálu Sever a Jih), minimum statistů, staveb (dva sruby, jeden vůz a pět stanů), a i hlavní zvířecí hvězda si svůj výstup odbyla nepochybně za jedno odpoledne, neboť její interakce s lidskými kolegy je nulová (pár záběrů loudání se po louce, nějaký ten záběr na zadních s otevřenou tlamou, toť vše), vše ovšem vynahrazují krásné záběry přírody a nádherná hudba nedoceněné legendy Johna Scotta. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

"Stopař" ve mně nezanechal pražádnou stopu ... ani tu nejmenší, neboť slibný námět záhy udolala neumělá režie ruku v ruce s nemotorným herectvím. Myslím, že tak impozantní a legendami opředený tvor jako Chodící hrom by si zasloužil DALEKO lepší příběh. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Televízne pôsobiaca rodinná story o časoch dávno minulých. Vyzdvihujúca nielen dýchajúcu romantiku tej doby (tá sa fakt vydarila), ale aj krásnu prírodu, naivné chlapčenské sny o dobrodružstve či hodnotu rodiny. Jednoduché, ale príjemné dobrodružstvo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný příběh natočený jako rodinný film s veškerými svými aspekty slibuje jemné vyprávění o chlapci a jeho otci zakusující těžkost doby a krutost přírody. Chlapec se učí nejen jak přežít a překonávat překážky, ale i sounáležitosti divokého západu. Nádherné záběry prostředí vytváří kouzelnou stránku efektivity podzimní přírody, což dává za vděk hlavně vynikající kameře. Televizní snímek nepřináší lecjaké napínavé či akční sekvence. Je to jen příběh pro poučení a o navnadění kouzlu prostředí a oné doby. No, asi jak pro koho. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Úvod slibuje velký příběh o skutečně dobrodružném a napínavém putování. A jaká je realita? Dost fádní. Hoch sice se starším dobrodruhem cestuje, ale dozví se tak akorát, že by neměl číst knihy a dobrodružnými zážitky taky zrovna nehýří. Bohužel se film neodehrával v nějakém dramatickém, strhujícím tempu. Svědčí o tom naprosto trapné přepadení lupičů chaty, kteří se krátce poté vydávají na útěk, ač divák čeká dramatickou a napínavou přestřelku nebo alespoň bitku. Také medvěd má ve filmu spíše symbolický charakter. Asi se z tak zajímavého tématu dalo vytěžit víc, ale nejspíš byl omezený rozpočet. Herecké výkony tak též zrovna neoslnily. Na zahnání nudy to ale vzhledem ke krásné přírodě pro milovníky dobrodružství není špatně strávená hodina a půl. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to popsat, řekl bych že se jedná o slabší western. Musím říct že mě zklamalo zpracování protože na ten rok je několik filmů který mají o 100x lepší zpracování ale odpustil jsem. Příběh je celkem zamotaný ale dá se to, postavy jsou také zajimavé ale je tam fakt hodně nedostatků. 5,5/10 ()

rabaska 

všechny recenze uživatele

nádherná příroda,pokus o zdůraznění hodnot v životě - to vše kazí umělé dialogy,bitky a vše působí nepřirozeně,škoda dobrého záměru ()

mr.bollywood odpad!

všechny recenze uživatele

vážení,tohle je brak všech odpadů. tedy z hlediska dospělého člověka. pokud je vám ovšem 8 a míň situace se obrací a tento snímek vřele doporučuju ()

Richard768 

všechny recenze uživatele

Film nás prenesie do minulých čias divokého západu. Jeho dobrodružný dej sa odohráva v peknej jesennej prírode, ale obsahuje akosi priveľa bitiek na môj vkus. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Ten film je velmi amatérský. Osada, ve které nakupovali vypadala jako westernové městečko u Boskovic a herci ve filmu hráli zhruba stejně jako při představeních v Boskovicích. Strašně naivní scénář. Například ti jejich "pronásledovatelé" jedou před nimi, asi proto, aby zanechali stopy a oni se o nich dozvěděli, to bylo rafinované jak cukr. Pěkné záběry přírody, ale to na dobrý film nestačí ani omylem. Také jsou sice hezké ty záběry s medvědem, ale je směšné to, jak na ty osadníky dohlíží a hlídá je. To už vůbec nemluvím o tom přepadení srubu, kdy je ti lotři prakticky přemůžou a pak uprchnou. ()

Reklama

Reklama