foto

Robert DoQui

  • nar. 20.4.1934
    Stillwater, Oklahoma, USA
  • zem. 9.8.2008 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Positive
1997 Glam
Stopař
1993 Důvod k vraždě (TV film)
Prostřihy
RoboCop 3
1992 Pusinky už nekupuji
Správná volba
1991 Diplomatická imunita
1990 RoboCop 2
The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)
1988 Miracle Mile
Nájemní bojovníci
Superzachránci
1987 RoboCop
1986 Good to Go
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Můj vědecký projekt
Rychle vpřed
1984 Cloak & Dagger
Obsessive Love (TV film)
Temné zrcadlo (TV film)
1983 Making of a Male Model (TV film)
1982 Tančím, jak nejrychleji dovedu
1979 Child Stealer, The (TV film)
Guayana - Kult der Verdammten
1977 Green Eyes (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
1976 Almos' a Man (TV film)
Buffalo Bill a Indiáni
Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Nashville
Walking Tall Part II
1974 Heat Wave! (TV film)
Willie Dynamite
1973 Coffy
Dream for Christmas, A (TV film)
1972 Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
Man, The (TV film)
Visions... (TV film)
1970 The Red, White, and Black
1969 Devil's 8, The
1968 Up Tight!
1967 Pan Fitzwilly
1966 Štístko
1965 Cincinnati Kid
Taffy and the Jungle Hunter
Šilhavý lev Clarence

TV seriály

2003 Wanda at Large (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Great Expectations (S06E20)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Target Practice (S03E17)
1998 Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Synové Moghovi (S04E14)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Blue Christmas (S02E09)
1992 Batman (TV seriál)
Two-Face: Part II (S01E18)
Two-Face: Part I (S01E17)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Can World War III Be an Attitude? (S01E04)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Harlem Globe Trotters (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
G. I. Jeannie (S01E05)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Invisible Enemy (S02E07)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky