Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sám mám poslední dobou dost problém udržet se u filmu a neusnout. Každopádně při sledování tohodle filmu to bylo jako kdyby mi ten film v úvodních titulcích jasně řekl, že hlavní příběhovou linkou bude spánek, jeho devizou bude spánek, v hlavní roli spánek, hudbu složil spánek a celé to má takový ten spánkovitý spád. Stahující se smyčka nebyl zase tak špatný film, ale ten rok, ta doba, ve kterém se film točil plus také fakt, že mezi filmem se sypala jedna reklama za druhou, mi prostě k ničemu nepomohlo a výsledek byl takový, že slovo průměr tenhle film naprosto přesně vystihuje. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejexotičtější Eastwooda role. Formální stránka téměř identická se snímkem Cruising. Obsah už tolik překvapivých momentů nenabízí, na čemž se podílí velká porce otřepaných klišé a totálně naivních osobních šarvátek( škrcení, utržená ruka apod. ). Jako kompenzace poslouží efektně vybudovaná atmosféra, jejíž tajuplnost jde ruku v ruce s náplní. V Clintově filmografii - příspěvek do počtu. Vyšší ambice zde skutečně nejsou. 65% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood má podobnejch filmů na kontě víc a rozhodně jsou některý z nich i lepší, ale já ho v těch rolích drsnejch detektivů celkem můžu. Má to napětí, má to atmosféru, má to charismatickýho hlavního hrdinu a neschází několik efektních vražd kurev. Bohužel zápletka "Kdo je vlastně vrah?" je trochu nedotažená a ke konci film začíná vypadat jaksi béčkovitě. Ale celkově se mi to líbilo. Navíc tam hraje můj oblíbenej herec různejch vedlejších roliček Dan Hedaya. Pro mě za slabší 4 hvězdy. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Celkově mě to přišlo moc přehnané, vrah pobíhající se smyčkou, kterou nasazuje i Clintovi jako chlapovi - to bych zvolil jinou zbraň, no a taky na to doplatí. Jak zaútočí na jeho dceru a přiváže jí, pak ta scénka s tím jak se nahání a mlátí u kolejí a vrah ho pak škrtí, pohled na Clinta, jak je vidět jak ho dusí uříznutá ruka mě fakt pobavila asi nejvíce. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Režisér to tak určite nezamýšľal, ale je veľkou chybou ak v kriminálnom thrilleri funguje rodinný život hlavného hrdinu lepšie ako vyšetrovanie, vraždy či stret Eastwooda s vrahom. Ide o priemerné dielo po všetkých stránkach, ktoré neurazí, ale nedokáže ani nadchnúť.Z jednotvárnosti na chvíľu film vykoľají krátky záber na mŕtvu opatrovateľku natrepanú v umývačke riadu, ktorá naznačovala, že aspoň záver bude hustý. Nič sa však nezmenilo a ako stereotypne začal tak aj skončil. 60%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • První film produkovaný Clintem Eastwoodem, ve kterém zazní hudba Eastwoodova pozdějšího dlouholetého spolupracovníka a přítele Lennieho Niehause. (ClintEastwood)
  • Dceru Wese Blocka Amandu hraje skutečná Eastwoodova dcera Alison. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama