Reklama

Reklama

Stovky bobrů

  • USA Hundreds of Beavers
Trailer

Obsahy(1)

Příběh z nelítostné doby, kdy příroda byla ještě nepokořená a plná nebezpečí, pojednává o palírníkovi jablkovice, který přijde o vše, ocitne se s holou zadnicí v divočině a musí se postupně nalevelovat až na nejlepšího zálesáka široko daleko. Při tom poměří důvtip, síly a houževnatost nejen s živly, ale také s roztodivnou zvířenou, v čele s titulními stovkami bobrů. Videoherně vyprávěný survival oživuje pro nové milénium žánr němých grotesek. V této mnohonásobně zábavnější i realizačně nápaditější parafrázi na REVENANT Zmrtvýchvstání místo DiCapria bojuje o přežití novodobý Buster Keaton a jeho zvířecí protivníky ztvárnili lidé v celotělových plyšových kostýmech ve stylu Studia Kamarád. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

RedEagleSK

RedEagleSK (hodnocení, recenze)

Jsem tuze sklamán. na profil tohoto filmu jsem klinul páč z názvu jsem si odvodil že se jedná o vysokorozpočtový porno film ze 70-tych let.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Jj, teď se to začalo postupně promítat ve více pražských kinech – v některých případech i jako Aero nebo Balt i přímo specializovaných na různě nekonvenční bizarní filmy, takže se pomalu Bobři dostávají k stále většímu množství diváků, kteří to (snad :)) dokážou ocenit.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

ComicBookGuy , Willy Kufalt

:-)

Willy: Jsem si ani nevšimla (až teď), že sis dal Bobry do topky... :-D 

Komik: Ta Phenomena, předpokládám, byla (bude) v Prehe?? :-D Nic, stejně jdu s křížkem po funuse, jen se ptám, čistě pro info (jeden nikdy neví ;-)). Kdybys někdy sháněl někoho na projekci v Brně, dej klidně avízo, budu ráda. ;-) Zrovna na Phenomenu se mi už nějaký ten čtvrtek práší v Budíčku. :-D 

na příspěvěk reagoval honajz

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

...a s rostoucím počtem hodnocení přes stovku a pořád vysokými 89% už pronikají Bobři do zdejší TOP 1000 (aktuálně 984. nejlepší film na ČSFD)! :-) Jen tak dál.... :))

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Willy Kufalt

Willy Kufalt (hodnocení, recenze)

Odkaz níže (z 27.12.) již nefunguje, ale příští pátek 8.3.(2024) se Stovky bobrů tedy v rámci ČR dočkávají první oficiální projekce a to v rámci pražského Festivalu otrlého diváka... konečně jdou Bobři do české distribuce! 😊👍

https://www.otrlydivak.cz/filmy/2024/beavers.html

(...a ve spřízněném Kině Aero to bude evidentně pokračovat dalšími projekcemi, zatím už je uveden čtvrtek 14.3. a sobota 23.3. ....)

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama