Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (106)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Papírový dům byl pecka, i když byla poslední série už taková scénářem narychlo vytvořená, ale furt super. Tenhle spin off/prequel - to je něco jiného. Divák by neměl čekat to samé jako u Papíráku. První tři díly jsou docela podobné originálu, pak to začne nabírat takový, jak bych to řekl ... směr typické love story, kdy tu máme několik dvojic, kteří se do sebe zamilují. Někteří na to nadávají, ale já to celkem přijal. U mě bylo dobré, že jsem si většinu postav oblíbil, takže ok. Akce tu není moc výrazná, ale napětí tu chvílemi je, především tu máme skvělou postavu Berlína, který mě bavil už dost i v Papírovém domu. Zde není hlavním dějovým středobodem loupež, což mě trochu překvapilo, ale dobrý. Nejsem zklamaný, sice bych to stáhnul tak na 6 epizod. Některé ty linie jsou zdlouhavé, ale jak píši, oblíbil jsem si postavy, tak mi to romantická linka vůbec nevadila. Podruhé už tuhle sérii asi neuvidím, vyloženě pecka to není, ale během 2 dnů jsem to dal a nenudil se. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal něco úplně jiného. Jsem možná malinko zklamaný, ale on je to dnešní bych řekl takový "marvelovský" trend. Narvat spinoff ke každému povedenému dílu, ke každé oblíbené postavě. Upřímně proti tomu nic nemám a naopak jsem rád za každý důvod se vrátit od světa/vesmíru mi příjemnému. Viz papírový dům, nebo třeba i ten Marvel. Ale abych vysvětlil pojem "marvelovský" trend. Dřív to nebylo obvyklé, později to malinko zevšednělo, točit tzv. prequely. Já je zbožňoval z výše zmíněného důvodu. Ale, a to jsem od toho vždy očekával, v tomto případě nevyjímaje, od prequel, spinoffu, .... když je věnovaný nějaké postavě, očekávám, že se o ní něco dozvím. Ale nestalo se. Ne teda moc... Naopak. Vznikne film (Black Widow, ....) bo seriál (Berlín, ...), který vypráví příběh a ať je sebelepší, končí v šuplíku "zbytečných, nic neříkajících příběhů", které, kdybychom neviděli, nic se nestane..... Jinak super zábava. Berlín je charisma jako prase. Super postavy, prima příběh. Palce nahoru. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nie tak premyslené a veľkolepé ako pôvodný seriál, dokonca aj Berlin ako postava mi prišiel mierne odlišný oproti La casa de papel (s výnimkou posledného dielu), ale stále, aj napriek tomu, že ide viac o zamotanú love story ako lúpež, sa jedná o nadpriemerný seriál. Postavy zo začiatku nudné sa vykryštalizujú a začnú byť znesitelné, až som si prial, aby niektoré boli súčasťou hlavného seriálu. Berlín teda nie je ničím veľkolepým, ale nie je ani prepadákom. 7,1/10. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě je zmíněn český křišťál, který vyrábí firma Sklárny Bohemia v Poděbradech. (Pepitu)

Reklama

Reklama