Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista, který v Polsku roku 1987 vyšetřuje případy záhadných zmizení, pronikne mezi osazenstvo kláštera na odlehlém místě a odhalí tam velmi temné tajemství. (Netflix)

Recenze (175)

misterz 

všechny recenze uživatele

Horory, kde účinkuje satan mám celkom rád. Škoda len, že väčšina filmu sa vlečie ako sopeľ, kde nudu občas zaženie nejaká tá lakačka, alebo náznak hororu. To pravé orechové hororové prichádza až s poslednou polhodinkou, kde sa to konečne rozbehlo - atmosféra super. Len škoda, že to skončilo práve v tom najlepšom. Priemer. 60/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Převorova habaďůra jest ďáblova ouvertura! Jura Baran místo aby Sekal dobrotu, tak se modlí k druhé straně, ale kdo ví, jestli se Barana zespodu vůbec dočká.. Zatuchlé zdivo, spižírna k mnišímu guláši, bzučící dvoukřídlí poslové svého Pána a působivý konec, kdy Dnes v noci v klášteře nebude nikdo hlavou vzhůru. Za ten zaslouží Kowalski čtvrtý cíp pentagramu, mea culpa, že jsem nad tím v průběhu málem zlomil hůl.. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická, bezduchá, béčková nuda, která je tak průměrná a nevyčnívající, že si na ni už zítra nevzpomenu. Naštěstí není vyloženě zas tak otravná a díky krátké stopáži se vydržet dá, ale jinak nevidím důvod, proč film doporučit. Popis filmu hovoří jasně a není vic co dodat, no z hororové stránky je to slabé a z té filmařské či herecké stejnětak. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poláčkům ráda napálím zaslouženou krásnou trojku, protože to úplně s přehledem přesahuje kvalitu většiny béčkových hororů, které se na Netflixu dennodenně objevují. Atmosféra se tu dá krájet, vlhko a zimu interiéru kláštera pocítíte až ve vašem obýváku a herecky je to taktéž uspokojivé. Hlavní je, že to dokáže i postrašit a ač je scénář poměrně vyčpelý a neoriginální, řemeslnou snahou je to krásná práce a nemám potřebu tomu házet klacky pod nohy. Máme se od sousedů co učit. Na podobný český horor jen tak nenarazíte. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

ty vole, fakt mám z té odpadní sekce takový tíživý pocit na varlatech. Film jsem dokoukal, nevypl ho po 10 minutách, a jako hlasná trouba to všude nevykřikuji, ale film se mi prostě nelíbil. U všech rohatých. Mamlas mi začíná funět za krkem, a livča mi sundává kalhotky, sodoma gomora, tohle je horší než umučení svatého šebastiana. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Titulky v závere filmu idú odzadu. (achnaton43)
  • Natáčanie filmu prebiehalo predovšetkým v poľskom meste Lubiąż. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama