Reklama

Reklama

Alibi na klíč: Den D

  • Francie Alibi.com 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Greg měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi. Záletníkům a každému, kdo zrovna nechtěl říct pravdu, připravili alibi ušité přesně na míru. Jenže se zamiloval a svojí přítelkyni slíbil, že nebude lhát ani ke lžím dopomáhat někomu jinému. Jeho život dostal řád a klid, dokonce až příliš. Ne však na dlouho! Greg se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. V jejich Den D chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jenže jeho otec je podvodník a kriminálník, matka hvězdou erotických filmů, navíc jsou rozvedení a nesnáší se. Tahle smrtící kombinace má sílu zničit celou svatbu i přilehlé okolí. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Plán vychází přesně do té chvíle, než se objeví ti skuteční. Nastává panika, rychle je potřeba najmout falešnou nevěstu a souběžně s jednou svatbou je nutné uspořádat i druhou svatbu v sousedově domě. Následná lavina karambolů, malérů a zvratů nedá postavám ani divákům vydechnout. Skutečný Den D! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (85)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Týhle bandě kreténů není nic svatý. První Alibi.com byla celkem fajn zábava, ale to mohla být náhoda. Pak jsem z nudy nakoukal vše od Lacheaua, Boudaliho a tý jejich party a fakt se dost bavil. Ale že si u Dnu D smíchy cvrknu, to jsem nečekal. Velký naděje francouzský komedie a za mě rozhodně komedie roku! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do pokračování povedené komedie Alibi.com jsem šel už trochu s obavami. Teď už vím, že zbytečně. Čekal jsem to slabší ale popravdě za mě zde bylo víc forků kterým jsem se od srdce zasmál. Takže dvojka(pokračování) je za mě o malinko lepší. Poctivý 4hvězdy. Ikdyž i zde jsou o5 vtípky se psem(zbytečně). ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Na všechny filmy party okolo Philippa Lacheau se těším víc, než na komedie hollywoodské produkce. Mají lehkost, nápaditost, skvělé filmové scénické citace a výbornou screen presence všech 4 úvodních protagonistů.  Zpočátku se to trochu příběhově hledalo a jsou zábavné spíše jednotlivé scénky, ale ke konci si to začne sedat jako prdel na hrnec s naprosto úžasným finále a boží akční scénou, kterou poznáte až jí uvidíte. Velký plus je, že si to nepomáhá vyšeptanými francouzskými hvězdami. Kéž by něco podobně lehkého a nápaditého natočil někdo u nás místo prcacích komedií o nevěře. Tohle je vtipný, lehký, má to uměleckou hodnotu a kinabby to věřím naplnilo úplně stejně jako Langmajer v roli děvkaře. 9/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vtipnější a svižnější než první díl, ale stále s takovou kadencí fórů, která je dost kolísavá. Vše přesně v duchu Lacheauova bláznivého humoru, který přináší ve výsledku citlivé téma přípravy svatby do kterého vrší jeden větší průser než druhý. Některé scény vynikající, jiné slabší, další trapné. Na sobotní odpoledne ideální. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívno-subjektívne a subjektívno-objektívne slabšie ako prvá časť, ale... ALE napriek tomu to stačí na plnú palbu. Lacheau a jeho parta jednoducho asi nikdy nesklamú v najväčších značkách. Aj ich slabší pokus je o ťažké levely pred akoukoľvek celosvetovou konkurenciou, čo znamená že ich parta je jednoducho v poslednej desaťročnici a už aj niečo navyše jednoducho bezkonkurenčná a je jedno, aká krajina sa do zrovnávania vyberie. Neskutočný "nářez", čo sa týka náhodných "posraní" aktuálnej situácie (rozumej nečakané komplikácie). Síce sme nedostali ako v prvej časti pomrknutia na svetoznáme filmy, ale to si už asi vystrieľali v prvej časti a hlavne v Badmanovi. Takže moji milí. Kto nepozná túto partu, tak poďme smerom k ich začiatkom až do súčastnosti a zhliadnuť každú ich komédiu a to bez výnimky, pretože je to veru pecka pecková. Teraz poprosím druhú časť buď Nickyho Larsona, alebo Badmana, prípadne tretiu časť Babysitting. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama