Reklama

Reklama

Alibi na klíč: Den D

  • Francie Alibi.com 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Greg měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi. Záletníkům a každému, kdo zrovna nechtěl říct pravdu, připravili alibi ušité přesně na míru. Jenže se zamiloval a svojí přítelkyni slíbil, že nebude lhát ani ke lžím dopomáhat někomu jinému. Jeho život dostal řád a klid, dokonce až příliš. Ne však na dlouho! Greg se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. V jejich Den D chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jenže jeho otec je podvodník a kriminálník, matka hvězdou erotických filmů, navíc jsou rozvedení a nesnáší se. Tahle smrtící kombinace má sílu zničit celou svatbu i přilehlé okolí. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Plán vychází přesně do té chvíle, než se objeví ti skuteční. Nastává panika, rychle je potřeba najmout falešnou nevěstu a souběžně s jednou svatbou je nutné uspořádat i druhou svatbu v sousedově domě. Následná lavina karambolů, malérů a zvratů nedá postavám ani divákům vydechnout. Skutečný Den D! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (85)

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je stálicí v komediálním žánru. Po úspěšné jedničce navazuje dvojkou, kde si udržuje vysokou kvalitu a v některých scénách jde ještě dál. Děj je dobře vystavěný, kdy se postupně nabaluje jeden průser na druhý, až to vygraduje slowmotion řežbou nakonci, kdy všechno praskne a divák dostane jeden záchvat smíchu za druhým. Samozřejmě tomu nechybí emoce, i kvalitní herecký ansámbl. Philippe si střihl hlavní roli společně s úžasnou Elodie Fontan, která snad nestárne. Nelze nezmínit ani jeho dva kumpány z alibi.com, kteří tvoří gro vtipných situací. Mohlo to být krapet delší, protože takové crazy zábavy není nikdy dost. Frantíci zkratka umí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a jeho parta zase a opět za plný počet. Tahle parta je jediná, která drží komediální žánr nad vodou a aktuálně není žádná jiná konkurence, která by se jim alespoň trochu přiblížila. Je až neuvěřitelný, že se jim opět povedlo natočit skvělý film, kde opět přichází s novými nápady, zároveň si drží své trademarky, přibydou staří-noví známí a celé je to zkrátka přesně takové, jak od téhle party čekáte. Kdo je doposuď nezná, měl by být po hříchu potrestán. Sice bych na jednu stranu ocenil úplně jiný film, nebo raději viděl sequel Nicky Larsona, ale i Alibi na Klíč byla trefa do černého. Elodie Flontan je čím dál krásnější, ta ženská zkrátka nestárne, Boudali i Arruti mají sice méně prostoru, kvůli množství nových postav. Potěší rozhodně návrat Jokera ze Superblba a Lacheau opět výborný. Tentokrát se sice tvůrci vyvarovali filmovým narážkám, ale hezky to tady celé graduje. V jednu chvíli je film dokonce i napínavý, kde se všechno začne neskutečně srát až je z toho pomalu Thriller. Hlášky jsou opět neskutečné, nápady šileně bláznivé a samotné finále s 2 svatby a následným slow motion Battlem je opravdu vrchol jak po řemeslné stránce, tak i po té humorné. Smál jsem se, brečel jsem ( dojetím i smíchy) byl jsem překvapen, šokován a neskutečně moc jsem se bavil. Bral bych ještě o půl hodiny delší nálož. Velmi bych si přál, aby si příště vzali na paškál hororové postavy a udělali z nich pořádnou parodii.. Snad dreams comes true. 9/10. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do pokračování povedené komedie Alibi.com jsem šel už trochu s obavami. Teď už vím, že zbytečně. Čekal jsem to slabší ale popravdě za mě zde bylo víc forků kterým jsem se od srdce zasmál. Takže dvojka(pokračování) je za mě o malinko lepší. Poctivý 4hvězdy. Ikdyž i zde jsou o5 vtípky se psem(zbytečně). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tá zostavička je proste vynikajúca, čo ksicht, to sranda už len na pohľad, nie to ešte čakať na tie gagy. Jednotka bola u mna za plnú paľbu, toto veľa nezaostalo, možno ku koncu už menej vtipov, ale tempo skvelé a furt niečo úsmevné príde. Našťastie žarty neskĺzajú do trápnosti, tu sa to stalo možno raz. A z toho, čo sa tu uvarilo nebola len dobrá zábava, ale aj nádej, že kľudne by mohla vyjsť trojka. Tvorcovia evidentne nápady majú. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jak se mi líbila jednička, tak se mi líbila dvojka. Stejný rytmus i styl humoru, dost novych nápadů (“Konečně nám vyhrajete Ligu mistrů”). Žádná normalizace, žádná výchova diváka. Komedie jak ze zlatých 70. let. Skoda, ze tohle u nás nikdo moc točit neumí (i když Teambulding ma docela podobny styl). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama