Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoudílný romantický film podle předlohy Rosamunde Pilcher. Krásná Pandora přijíždí po dvaceti letech domů. Její návrat probouzí dávné vzpomínky. Po dvaceti letech se do rodné skotské vesnice vrací krásná Pandora. Rodina se obává, že s návratem Pandory vyplují na povrch nechtěné vzpomínky na minulost. Bratr Pandory Archie má špatné svědomí. Když se mu nezdá o válečných hrůzách, vkrádá se mu do snu výčitka, proč tehdy před dvaceti lety nepodal sestře pomocnou ruku, když ho o to prosila. V zámku milionáře Edmunda Airda se bude konat taneční slavnost. Pozvaná je i Pandora. Manželka Virginie neví, že Pandora a Edmund si byli před dvaceti lety velmi blízcí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Já tyhle filmy nerád odsuzuji předem, proto jsem to také dokoukal, ale ten režisér musí bejt asi hodně naivní, když to natočí takhle. Není to záživné, bohužel úplně předvídatelné s herci, kteří nehrajou špatně, ale jsou mi nesympatičtí a když už se tam objeví zajímavá tvář Paul Guilfoyle, tak tam moc dlouho nepobyde. Většina snímků podle Rosamunde Pilcher jsou s prominutím blbosti, ale některé náměty nejsou přitom tak špatné. 10% ()

pm

všechny recenze uživatele

Druhou část filmu jsem neviděla, to už by byl ryzí masochismus, i když některé dialogy tupostí pobavily. Michael York by měl konečně zabít svého agenta: natočit za čtvrt století tolik balastu, je brutalita vůči divákům. Za trest by se na ty filmy měli denně dívat. ()

Vivian odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nerozumím tomu, proč se takové herecké hvězdy, jako je Michael York nebo Jacqueline Bisset, propůjčují k vystupování v takových... jak to říct slušně?... mizerných filmech. Tento počin je dle mého názoru stejně zbytečný jako většina filmů natočených podle Rosamunde Pilcher, která chrlí (nebo chrlila) své předlohy jako velkovýrobna - na první pohled je každý trochu jiný, ale nakonec si uvědomíte, že jsou všechny podle jednoho mustru, nezáživné, předvídatelné... Což mi ovšem nevadí tak jako ty neuvěřitelně tupé dialogy, které šustí papírem tak hlasitě, že člověk neslyší vlastní myšlenky. O odbytých překladech nemluvě. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama