foto

Colin Bucksey

  • nar. 1946
    Camberwell, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Vražedné lži
1998 Ulice hrůzy (TV film)
1997 When Secrets Kill (TV film)
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Září (TV film)
1994 Noční děs (TV film)
1992 Pověstný muž (TV film)
Půlnoční dítě (TV film)
1991 Death Merchants
1990 Vražedná zvědavost (TV film)
1989 Burziáni
1985 Blue Money (TV film)
McGuffin, The
1980 Dead Man's Kit (TV film)
High Tide (TV film)
1978 After-Dinner Joke, The (TV film)

TV seriály

2020 Briarpatch (TV seriál)
Behind God's Back (E05)
2019 Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Assassination Day (E10)
Miliardy (TV seriál)
Fight Night (S04E08)
Chucky Rhoades's Greatest Game (S04E01)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Critical (S02E01)
Miliardy (TV seriál)
Elmsley Count (S03E12)
A Generation Too Late (S03E03)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
další epizody (4)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Sins of a Chambermaid (S01E02)
Miliardy (TV seriál)
Sic Transit Imperium (S02E09)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
The Harmful One (S01E01)
The Family (TV seriál)
Election Day (E11)
Sweet Jane (E08)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
Mystérium sexu (TV seriál)
Kabáty, nebo klíče? (S04E04)
Volný pád (S04E01)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
The Hand-Off (E11)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Rico (S01E08)
Hrdina (S01E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Pohrabáč (S03E11)
Chobotnice (S03E09)
Ruku na to (S03E05)
další epizody (4)
Pomsta (TV seriál)
Kindred (S04E14)
2014 Fargo (TV seriál)
Buridan's Ass (S01E06)
The Six Ungraspables (S01E05)
Killer Women (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
Miracles (S02E07)
The Bridge (TV seriál)
Eidolon (S02E10)
The Acorn (S02E04)
Franklin a Bash (TV seriál)
Deep Throat (S04E05)
Pomsta (TV seriál)
Ashes (S04E03)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Společenství (E06)
Franklin a Bash (TV seriál)
Freck (S03E06)
Pomsta (TV seriál)
Secrecy (S03E08)
Victory (S02E17)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Lesser Evils (S01E05)
Franklin a Bash (TV seriál)
Waiting on a Friend (S02E09)
Pomsta (TV seriál)
Pokání (S02E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Odkup podílu (S05E06)
Dr. House (TV seriál)
Pán domu (S08E13)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Loner (E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Důležité body (S04E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bloodlines (S05E02)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Sweet Jane (E17)
Perníkový táta (TV seriál)
Vidím tě (S03E08)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Center of the Storm (S04E09)
Médium (TV seriál)
Talk to the Hand (S07E05)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Znovuzrození (S02E12)
2008 Havárie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kmeny (S05E11)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S01E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Honba za pokladem (S03E13)
4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
Podezření (S04E12)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Pud (S01E09)
Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
4400 (TV seriál)
Droga (S03E07)
Jako Tom Baldwin (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý a nepohřbený (S04E05)
Spáč (S03E14)
2005 Kojak (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc cti (S03E07)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Supply & Demand (TV seriál)
Vesmírný ostrov (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Javelin Catcher (S01E05)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Posedlost (S02E09)
1995 Live Shot (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Educating Marmalade (TV seriál)
Wolcott (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky