Reklama

Reklama

Šestnáctiletý teenager Michael, nadšenec počítačových her, se seznámí s hitem virtuální reality zvaným Brainscan. Tahle nejnovější hračka slibuje jedinečný zážitek ve sféře strachu a hrůzy. Prostřednictvím programového "cédéčka" se Michael ocitne v temném domě, kde objeví spícího muže. Děsivá hra končí v okamžiku, když chlapec neznámého muže probodne. Michael, ohromený děsivou vizí, procitá do skutečného světa. Jako zanícený fanoušek hororů je uchvácen novou hrou. Jeho radost se ovšem okamžitě změní na strašné trauma, když se ve večerních televizních zprávách dozví o vraždě spícího muže v blízkém domě... (Intersonic)

(více)

Recenze (46)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Ani nevím proč jsem čekal poloamatérský brak, místo toho jsem dostal příjemné (jakoby) osmdesátkové béčko. Jasně, je to spíš nenáročný horor pro mládež, totálně neškodný ... o nějaké "pure horror" atmosféře nemůže být řeč ... ale stejně jsem si to velmi užil. Zkrátka taková žánrová oddychovka, která by snad neměla nikoho urazit. Hlavní postava (mladý Furlong) je sympaťák a záporák Trickster taky (i když by mohl působit hrůzněji, je to spíš takový srandovní šáša :D). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je starej dobrej sci-fi horor, kterej se sice nevyznačuje nějakou úplně mrazivou atmosférou, i když v některých částech se rozhodně objevuje, ale dokáže spíš diváka dokonale chytit takovou mysteriózností, kerá je tvořená zaprvé zajímavě podivným dějem, kterej na mě působil podobnou atmosférou jako třeba Donnie darko a ústřední nesmírně temnou a tajemnou melodií, kterou posléze vykrad Southland tales. Krom toho T. Ryder Smith jako Trickster je prostě absolutně božskej ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Po slibném rozjezdu se sympatickým teenagerem-hororovým fandou, který se jedné noci ve svém velmi útulně zařízeném doupěti namísto šmírování sličné sousedky vnoří do podivné hry, zavraždí (?) v ní člověka, který zemře i v realitě, a následně hrdinu navštíví excentrický Trickster a nutí ho hrát dál, to bohužel vyzní do ztracena. Další výlety do virtuálna jsou totiž jalové, až na opět trochu zlověstné finále, a vykecávající se Trickster postupně přestane bavit. Škoda, být to trochu nápaditější, napínavější a atmosféričtější a mohl to být fajn Videodrom/Existenz pro teenagery. Ale zase je to o dost lepší než Pyunova o rok starší Arcade. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Edward Furlong(ano ten z druhýho Terminátora) si v tomhle filmu zahraje 16letýho teenagera kterej má rád nejenom horory ale taky počítačový hry. Já sice nejsem pařmen PC her ale myslím si, že je to asi snem každýho pořádnýho pařmena zahrát si hru která je podobná co nejvěrněji realitě. Třeba bude tak reálná že vás vtáhne do děje(doslova). To se stane i Michaelovi(E. Furlong). Jenže jak se ukáže není o co stát. Hra Brainscan je totiž docela Psycho. Na 90ky to nebylo špatný ale dokázal bych si to představit v daleko odvázanější formě. Furlong nebyl sice španej ale daleko zajímavější postavičkou byl Trickster(T. Ryder Smith). Úsměvnej byl i konec. Kdo má rád 90kový horory tak za podívání film rozhodně stojí. 3hvězdy ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje i potitulkovou scénu aka doggo wants to play. A já naivní píča jsem si myslel, že to bude super a že se snad u toho budu dokonce bavit. Ha! Omyl! Nic takovýho se nekonalo. Připomínalo mi to Beetlejuice skombinovanej s Nightmare on Elm street, akorát že bez krve, bez humoru, bez ničeho, ale já si myslím, že by to ani ta krev nezachránila, leč je to nudná jebka. Divadýlko. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (16)

  • V oboch izbách, Kylea (Jamie Marsh) aj Kimberly (Amy Hargreaves), je plagát hudobného albumu Get a Grip od kapely Aerosmith. Na ňom bola skladba "Living on the Edge", v ktorej hudobnom videoklipe hral Furlong. (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej pes behá s odrezanou končatinou v ústach, je odkazom na film Yojimbo (1961). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama