Reklama

Reklama

Ren zhe wu di

  • angličtina Five Element Ninjas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola Aliance vyhraje turnaj kung-fu. Poražení se s tím nehodlají smířit a povolají si na pomoc Kembuchiho a jeho školu 5 elementů, kteří ovládají ninjitsu ve stylu pěti přírodních elementů (slunce, voda, oheň, dřevo a země). Ninjové vyvraždí školu Aliance, pouze jedinému se podaří uniknout - Xiao Tian Haovi. Ten se uchýlí k mistru Yangovi, aby se od něj naučil záhadnému umění ninjitsu. Xiao teď tedy zná tajemství tohoto stylu a může pomstít smrt svých bratrů a mistra z Aliance. (maverick10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli jakýkoliv film od Cheh Changa, tak víte přesně do čeho jdete: vše je tu jaksi papundeklové a pan mistr zvukař má ve své databázi asi dohromady 3 efekty. Trochu něco jiného než klasikové Jackie a Jet, ale přesto hodně kvalitní souboje potěší (neviděl jsem jiný film s větším poměrem akčních scén ku stopáži). Pochválil bych originalitu zbraní a gore efekty některých smrtí, které zvedají Five Element Ninjas z bahna průměru. 60 % ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

angl. název FIVE ELEMENTS NINJAS Chang Cheh bez svých hlavních hvězd a peněz na výpravu je figura s odsekanýma nohama a rukama. Lo Meng tu obstarává pořádnou porci zábavy svým toporným neherectvím a Wai Man nemá charisma, děj se Changovi úmorně natáhnul a ztratil na dynamičnosti a všechno dodělaly kostýmy, za které by se nemusela stydět žádná Love Parade (jejich tvůrce se pro jistotu vytratil i z titulek, ale sázela bych na Liu Chi Yu, který provázel Changa celou poslední etapu jeho tvorby a běsnými kreacemi filmy dorážel.) Cheng Tien Chi se co se choreografie týče moc snažil, ostatně spolupracoval s Lau Kar Leungem i Jackiem Chanem, takže se učil od mistrů a jeho bojové sekvence film docela zachránily. Pro evropského hledače béčkovek je to žádaná laskomina, ale já bohužel nechci vidět Changa v béčku, protože mám příliš ráda jeho špičkové filmy.2.5/10 ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

kung-fu filmy od Chang Cheha som nikdy nemusel. Toto už má aspoň celkom dobré bitky. Sú síce fázované, ale natoľko zrýchlované, že pôsobia celkom plynulo a svižne. Choreografia je solídna, ale nič dychvyrážajúce tu nikto nepredvedie. Našťastie bitiek je neúrekom. Bohužiaľ zápletka o súperení dvoch škôl ma vôbec nezaujímala a bolo mi jedno kto vyhrá, pretože všetky postavy sú strašne nevýrazné až sa mi trochu aj plietli, čo sa mi bežne nestáva. Celkovo to je pre mňa tuctový kung-fu priemer. 5/10. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Nádherná, barvama hýřící nonstop rubačka. Co scéna, to drahokam. Pamětihodný je rozhodně napínavý masakr klaďasů v kung-fu škole a mrazivě krutý konec proradnice Chen Pei Hsi. Soubojů je nespočet a překypují úžasnými nápady, jak ti zpropadení ninjové tahají z rukávu další a další podlé triky. A jelikož jde o film Cheh Changa, tak dojde na hrdinské krveprolévání a dokonce i na gore. Prvotřídní zábava, proložená občasným příjemným humorem. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Zrádní japonští ninjové se svými nečestnými fígly expandují v Číně a jejich ninjutsu dává hrubě na prdel místnímu kung-fu. Přehlídka všelijakého ninjovského čtveráctví je opravdu velmi pestrá, mě nejvíc mě pobavili lesní ninjové:-) Čína sice nakonec zvítězí, ale až po urputném boji v poměru čtyři na jednoho... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama