Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl nebyl zdaleka tak milý a "duši hladící" jako většina dílů s krtečkem. Jako pohádka na dobrou noc u malých dětí určitě nezabere, protože budou mít nad čím přemýšlet. Spoiler: Když krtkovi vypadly z porodní brašny kleště, dostala jsem strach. Ale porod nakonec proběhl hladce. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Další bizár díl. Tohle chce asi trochu whisky, aby člověk zvládnul, neodvážil jsem se dívat tak zblízka jako dcera. Sorry že prozradím napínavý příběh: Zaječice touží po sexu. Krtek ji dohodí pořádnýho zajíce. Užívají si. Krtek vytáhne ze zaječice asi dva malý zajíčky, scéna s porodem je velmi naturální i naturalistická, efektní i efektivní, nevěřil jsem svým očím, ona rodí zajíčky. Sexuální výchova musí začít brzy. Všichni jsou šťastní. Krtek leze do díry. ()

Reklama

DeJiF odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu to nejbizárnější, co jsem kdy viděl. Celá epizoda pojednává o tom, že zajíc nahání zaječici a ta mu zavře dveře před nosem. Zajíc se z toho v depresích rozbrečí na pařezu a starostlivý Krtek A.K.A dohazovač mu pomůže ji sbalit. Zaječice se nechá tím uchylákem oblafnout pouhým plevelem a následně díky objímání zaječice ztloustne... No a v další části si Krteček zahraje na porodní sestru a z toho čehosi následně se zajícem vytáhli tři potomky a následuje další objímání... No, snad z toho zaječice znovu neztloustne. ()

Divočák odpad!

všechny recenze uživatele

Krtek asi neměl zrovna co na práci a tak si zahrál na menšího dohazovače. Seznámil pana Zajíce s paní Zaječicí a ta, jak už to tak bývá, se po krátkém a nevinném polehávání na mráčku nafoukla jako balónek. A tu přispěchal pohotově Krtek se svojí gynekologickou brašnou, roztáhnul Zaječici nohy a začal jí skákat po bříšku, načež jí z podivného černého otvoru mezi nohama začali vyletovat mlí králíčci... Co tohle mělo jako znamenat? Vidět to jako malý, tak z toho mám doživotní trauma! Něco takového nikdy nemělo spatřit světlo světa! ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt divný. Pokud to bylo myšlený jako osvěta, budiž, nápad skvělý. Ale vysvětlovat dětem, že miminka vzniknou tím, že se taťka s mamkou obejmou a že při porodu je dobrý mačkat mamce břicho a že z tunelu vyleze okamžitě báječně veselý a učesaný králík??? Se pak divíme těm idiotským dotazům v Bravíčku.. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno