Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. (Netflix)

Recenze (76)

Franche 

všechny recenze uživatele

Počet dílů diskutabilní, ale vzhledem k tomu, že díky nim je ten závěr tak intenzivní, jsou nezbytně nutné. Nezbytně nutné pro to, aby si člověk představil tu bolest. Aby to celé pochopil. Díly jsou navíc opravdu krátké, takže to ubíhá. Na mě, jako na někoho, kdo toto osobně zažil, to neskutečně zapůsobilo. Uděláno moc dobře ze všech stran - těch hezkých i méně hezkých - i když je to samozřejmě částečně obrovské klišé. Cast podařený, za mě osobně Dexter mnohonásobně lepší, ale to je otázka pohledu a preferencí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Rozhodně mě tahle romantická rádoby dramatická záležitost zaujala. Ústřední herecké duo je sympatické a krásně to ta dvojice zahrála. Jenže problémem je počet epizod. Někdy je to táhlejší, někdy je to nudnější a někdy zase docela emocionální a krásné. Poslední díl je smutný, jenže je takový trochu odfláknutý. Každopádně nějakou myšlenku to má, během pár dnů jsem si to vše v klidu shlédnul a zklamaný nejsem. Mohlo to být lepší, ale zase jsem aspoň nedostal žádnou blbost. ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

První dojem byl, že to bude tuctová romanťárna, ale po zkouknutí několika dílů to vzalo rychle za své. Protože ještě nikdy mi čas neutíkal tak rychle, jako u tohohle. No, je mi jasné, že to bylo něco víc, než jen věčné omílané téma vztahu scházení a rozcházení, mezi mužem a ženou. Bylo to svým způsobem hodně autentické, nefalšované, zkrátka extáze nadějí… ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Baví mě ten koncept. To jak je postavený na kontrastech - nechat něco běžet na volnoběh a pak to v určité chvíli horko těžko nahánět - času, který protéká mezi prsty a nedá se úplně zkrotit - postupném charakterovém vývoji a proměnách v etapách života. S čím jsem ale bojoval je ústřední dvojice, kdy je každý poměrně nesnesitelný ve své vlastní letové hladině a cesta k nim se nehledá zrovna snadno. Nakonec se zadaří. Konec bolí, ale úplně to nerezonuje. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ta podoba mého ex tady s Dexem byla natolik zarážející, že jsem se jen těžko prokousávala prvním dílem. Ale chytlo mě to. Více než film. Který působil nějak víc depresivně a zamračeně. Sledovat ten charakterový růst a hledání sebe sama. Jo, sedlo mi to. Čas je jen pojem, osudy se prolínají, lidé se míjejí a zase potkávají. Kdoví co bude nebo nebude. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama