foto

Robert Harper

  • nar. 19.5.1951 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Molly
1997 Pozor na Harryho
1996 The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1993 Nesprávný muž (TV film)
Pistolníci
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
Mrazivá vášeň
1991 Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
Payoff (TV film)
1990 Děti (TV film)
Love and Lies (TV film)
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)
Nick Knight (TV film)
Válka Roseových
Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Dvojčata
Outback Bound (TV film)
1987 Deadly Deception (TV film)
J. Edgar Hoover (TV film)
Lovec lidí
Murder Ordained (TV film)
Not Quite Human (TV film)
Tichý protest
1986 Kung Fu (TV film)
1984 Tenkrát v Americe
1983 Dempsey (TV film)
1982 Creepshow
1981 Drahá maminko

TV seriály

2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hostitel (S04E23)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Becky's Choice (S01E17)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace