foto

Gregg Berger

  • nar. 10.12.1950 (66 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rileyino první rande?
2013 Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2012 Ot vinta 3D
Scooby Doo: Maska Modrého sokola
2010 LEGO: Clutch Powers zasahuje
2008 Cesta na Měsíc 3D
Garfieldův festival humoru
2007 Garfield šokuje
Odsouzen k smrti
2006 Dreamgirls
2005 Dinotopie: Výprava za kamenem Slunce
2004 Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
Co se ještě stalo o Vánocích
2001 Přestávka: Škola mimo provoz
2000 Malí podnikatelé
Men in Black Alien Attack
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Medvídek Pú: čas svátků
1998 Lumpíci
1996 Příběh o Santa Clausovi (TV film)
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)
Majority Rule (TV film)
1991 Dobrák Rover
Garfield Gets a Life (TV film)
1990 Garfield's Feline Fantasies (TV film)
Spaced Invaders
1989 Garfield's Babes and Bullets (TV film)
Garfield's Thanksgiving (TV film)
1988 Cathy's Last Resort (TV film)
Garfield: His 9 Lives (TV film)
1987 A Garfield Christmas Special (TV film)
Garfield Goes Hollywood (TV film)
G.I. Joe: The Movie
1986 Garfield in Paradise (TV film)
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Inside Out
Transformers: The Movie
1985 Garfield in Disguise (TV film)
Mrňouskové
1984 Garfield in the Rough (TV film)
Proudy lásky
1983 Garfield on the Town (TV film)
1982 Here Comes Garfield (TV film)
1980 V roli kaskadéra
1978 Attack of the Killer Tomatoes!

TV seriály

2014 Sonic Boom (TV seriál)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
2008 Garfieldova show (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
Batman budoucnosti (TV seriál)
I Am Weasel (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Men in Black: The Series (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Kde je Wally? (TV seriál)
Toxic Crusaders, The (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Fantastic Max (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Pink Panther and Sons, The (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 Littles, The (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace