foto

Scott Alan Smith

  • nar. 8.11.1961 (58 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
2016 Prokletí spící panny
2008 Shattered!
2006 Déjà Vu
2005 Moje krásná čarodějka
2004 King of the Moon
V zajetí (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2001 Parlor, The
2000 Chůva k pohledání
Krvavá volba
Nahoru, dolů
1999 Magnolia
1998 Akta X - Film
1997 Hon na myš
1996 Apollo 11 (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1994 Hvězdná brána
Poslední let (TV film)
Time to Heal, A (TV film)
1993 Chycen při činu (TV film)
1992 Kandidátka na první dámu (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
Rupture (S01E08)
Sedmilhářky (TV seriál)
Upovídaná srdce (S02E02)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Otravná Ruth (S02E15)
2017 Shameless (TV seriál)
We Become What We Think Frank! (S08E01)
2016 Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Ticker (S02E19)
Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
2015 The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
2012 Newsroom (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Gone, Baby, Gone (S05E22)
Drifting Back (S05E21)
True Colors (S05E20)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
If I Hadn't Forgotten... (S05E06)
další epizody (8)
Médium (TV seriál)
Me Without You (S07E13)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsem alergen (S02E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poplach v bance (S01E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Duch (S08E20)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Good Intentions (E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kritik ve víně (S04E24)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Summer House (S02E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Legenda (S04E10)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a univerzita (S01E07)
Dr. House (TV seriál)
Strážní andělé (S04E04)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Supermani (S02E19)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
2005 Closer (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zločin a provinění (S01E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Noční život (S02E16)
Odložené případy (TV seriál)
Divné ovoce (S02E19)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pochybné existence (S01E07)
JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
Nic není samozřejmé (S04E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Věř mi (S02E02)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
Brotherly Love (E18)
další epizody (4)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
Philly (TV seriál)
Fork You Very Much (E10)
Prisoner of Love (E07)
Philly Folly (E05)
další epizody (6)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Five (S02E03)
Advokáti (TV seriál)
The Thin Line (S05E13)
Dharma & Greg (TV seriál)
Educating Dharma: Part 2 (S04E14)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Srážka kultur (S01E15)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Jízda (S06E02)
1997 Správná pětka (TV seriál)
Adjustments (S04E10)
1996 Chameleon (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky