Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Rudolfinská Praha šestnáctého století. Filip, podobně jako řada dalších alchymistů té doby, experimentuje s elixírem věčného života. Na rozdíl od ostatních se mu – také díky mytickému Golemovi – podaří stát se v podstatě nesmrtelným. Se svými potomky Lucií a Tomem tak mohou proplouvat staletími, živeni pouze zlem a negativní energií. Aby se zbavili staletého prokletí této závislosti, touží po přechodu do dimenzí, kde už nikdy nebudou potřebovat fyzické tělo. Jediné, co k tomu potřebují, je dostat se k přechodovému portálu. Ten je ale střežen Vědmou. Nastává odvěký souboj dobra se zlem, světla s temnotou. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Dawe2 k tomuto seriálu (5)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Na začátek velmi dobré. Vypadá to, že to má hlavu a patu, nápad, děj a bude to někam směřovat. Herecky je to trochu rozporuplné. Vynikající Dušek, ta role mu sedne, není divu. Vynikající Havlová a Josef Trojan. Nadabování některých herců je ale naprosto příšerné. Herecké výkony Annet X i jejího kamaráda jsou pro mě zatím těžko uvěřitelné, nesedí mi. Annet je zřejmě také předabovaná. Třeba se to zlepší a nebo si zvyknu. Koukám na český film a kdyby to šlo tak bych volil původní znění :-( . Celkem se mi líbí vizuál i hudba, to se povedlo. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Tak tohle už je regulérní průšvih. Bál jsem se, že to tak bude. Jediná dobře hrající postava je mladý Trojan.  Dabingy ještě šílenější, uvěřitelnost mizivá, triky a oči hrozné, děj přešlapuje na místě, není toho moc co se dá pochválit. Trojan, snaha a možná kousek dobré myšlenky ve scénáři. Ani se netěším na další díl, tohle nebude dobré ... ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Trochu lepší. Dabing je tedy pořád hrozný, to už lepší nebude. Vyzdvihnout musím výkony Trojana a hlavní záporné postavy Marcinkové. Místy dobrá hudba, příběh se také snaží, asi s nimi pojedu dál, ale profi práce to prostě u mě není. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

50%. Je to takové ani ryba, ani rak. A zbytečně natahané. Úplně by stačil film. Uvidíme jaký bude závěr, ale zázraky už vážně nečekám. ()

Epizoda 5 (2023) (E05) 

No tak tohle byl pěkný průšvih po všech stránkách. Zkazit i desetiminutové finále, to už chce vážně "talent". Pár dobrých herců v čele s Trojanem se najde, ale ty už to prostě nemohou zachránit. Potěšila a krátce zazářila v hercích neuvedená Valentýnka Bečková (malá princezna z Tajemství staré bambitky 2) ve velmi krátké roli a scéně. Ale ona bude možná jedna z těch, pro které není malých rolí ... ()

Související novinky

Comic-Con Prague už o víkendu!

Comic-Con Prague už o víkendu!

11.04.2023

Už od pátku do neděle hostí pražské O2 universum svátek nadšenců do filmů, seriálů, komiksů nebo her s primárně sci-fi, fantasy či hororovou tematikou. Comic-Con Prague, vyhlášený český festival… (více)

Reklama

Reklama