Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokument vznikající v režii Tomáše Kleina přinese nový pohled na pozici Ivety Bartošové v českém showbyznysu. Tvůrci se na život „popové princezny“ zaměří především očima jí blízkých žen. Ať už prostřednictvím moderátorské ikony devadesátých let Terezy Pergnerové spolu s další moderátorkou Lenkou Hornovou, manželkou hudebního magnáta Karla Svobody Venduly Svobodové nebo Ivetiny vizážistky Ludmily Štinglové. Dokumentární cyklus se ve třech dílech zaměří na roky 1980 až 1987 o cestě naivní, byť sebevědomé holky z Frenštátu pod Radhoštěm do velkého světa, období 1987 až 1994, tedy doby pod uměleckým vedením Ladislava Štaidla a léta 1994 až 1998, kdy se Iveta Bartošová z jeho vlivu postupně vymaňovala, zatímco prožívala kariérní vrchol. V Málo mě znáš budou diváci moci poprvé zhlédnout nikdy nezveřejněné autentické záběry, které s Ivetou Bartošovou v devadesátých letech natočil její fotograf. (Voyo)

(více)

Recenze uživatele tavlas k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Divná pizda, Aneta Martinková, která tvrdí , že za každou úspěšnou zpěvačkou, stojí muž se šedými vlasy mě sere. Kolik jich uměla vyjmenovat ? ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Aneta Martinková, má své intro i v tomto díle, aby opakovala to samé. Za neštěstím celebrit stoji , starší , šediví muži. ()

Reklama

Reklama