Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expert na výbušniny a bývalý agent FBI Richard Gaynes (Lance Henriksen) je v příběhu, který se inspiroval slavnou Fantastickou cestou (Fantastic Voyage), na palubě ponorky zmenšené do mikroskopické velikosti vstříknut do krevního oběhu umírajícího teroristy Anthona Morana. Společně s doktorkou Savariniovou a dvěma techniky mají necelých devět hodin na to, aby v těle našli ukrytý nanodetonátor, který má odpálit někde v Mnichově ukrytou jadernou bombu. Situace je to vážnější, že je detonátor napojen na Moranovy životní funkce, takže odpálí bombu i v okamžiku jeho úmrtí. (nash.)

(více)

Recenze (23)

Martin741 

všechny recenze uživatele

C -kovy film, kde akoze akisi tenoristi zautocia na kongres vo volakej prdeli /Mnichov ci co to bolo/, potom ako som to pozeral, nasledovalo velke nic , potom kecy ohladom atomovej hlavice ..... potom zas nic.......akysi chlap je v spitali napojeny na pristroje a tie pristroje a hadicky suvisia nejak s tou atomovkou ... no proste nudna zivacka, fakt lepsie ist sportovat von : 2 % ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je vyloženě směšný (pozor, nezaměňovat s vtipným) a poté jsem se už nesmál a jen se divil, co vše je možné natočit. Nesmysl na nesmysl, jedna blbost za druhou (slušně to napsat nelze), prostě hrůza. Dva policisté brání novinářce, která stojí opodál v přístupu k budově, jako by byla davem teroristů, aby ji v zápětí tahali za ruku k prohlášení teroristy, který zastřelil člověka (!), v mrtvém těle fungující krevní oběh a imunita, prostředí obýváku z Ikey, ve kterém se lidi koukají na video, v nejnapjatějších chvílích se po 5ti hodinách "šichty" musí někteří prospat (!) a další a další nesmysly... Nechápu "nadhled" lidí, kteří hodnotí více, než *. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Zoufale laciný pokus; dalo by se dlouze uvažovat, proč to vlastně někdo natočil. Jenže to za takovou úvahu nestojí, protože by patrně dala větší námahu, než jakou dalo sepsání scénáře. Ale jestli se někdo pokoušel o vizuální reminiscenci na béčková sci-fi z padesátých let, tak má ode mě jednu hvězdičku za papírové kulisy v kokpitu sondy a za neuvěřitelnou trapnost. Dokoukal jsem jen proto, abych zjistil, jestli dovedou tu krizovou úroveň udržet až do konce. Dovedou. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Vemte dva staré filmy, Fantastic Voyage a Vnitřní vesmír. Vemte starou hru z Amigy Microcosm. Hoďte to do míchačky. Přidejte katastrofální televizní triky a otřesné herecké výkony a dostanete tenhle splácanec. Lance Henriksen nikdy nebyl moc dobrý herec, ale to co (ne)předvedl tady, to je fakt čirá hrůza. Jedna hvězdička, ale jen proto, že existují třeba taky filmy typu Kaměňák. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina teroristov zaútočí na účastnikov politického kongresu v Mníchove. Zabijú niekoľko ľudí a vydajú prehlásenie, že ak nebudú splnené ich podmienky, tak odpália silnú nálož. Tá sa aktivuje detonátorom, ktorý má ich vodca voperovaný vo svojom tele. V prípade jeho smrti sa automaticky aktivuje. Keď ho pri záchrannej akcii vážne zrania, zostáva len pár hodín na to, aby mikrodetonátor vyhľadali a deaktivovali. Jediná možnosť ako to urobiť je vpraviť do tela teroristu nanosondu s ľudskou posádkou. * ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama