Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

k212 

všechny recenze uživatele

Zajímavá narativní struktura povyšuje banální příběh v lehký nadprůměr, s vydatnou pomocí atmosférické hudby a zajímavým režisérským vedením, které rovněž zviditelnilo téměř manekýnské výkony herců. Pro mě osobně Wicker Park příliš koukatelný film není, postrádá pro mě dynamiku i obsah, navíc mám odlišné představy o romantice. FM-NM! 60%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou zasedl s McGuiganem ke karetnímu stolku, spolu s námi tklivý soucit vzbuzující Rose Byrne i její herecký rub mince Hartnett, který evidentně několik let studoval na slovutné akademii Richarda Gerea jeho grimasu přivřených očiček. Chvílemi se snažil pan režisér hrát čistě, jindy zase šeredně blafoval a karty mu šly takovým způsobem, že by se i paní Náhoda nestačila divit. A na konci, kdy jsem si byl takřka jist svým vítězstvím a chtěl vyložit karty na stůl, vytáhl trumfové eso z rukávu v podobě 'The Scientist', všechny Clocks světa se zastavily a on bral vše. A pak God Put A Smile Upon My Face.. ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmů nesnáším. Herecký projev Hartnetta je plochý, bez hloubky. Jenomže, ač to nechci připustit, se mi tenhle film líbil. Sice není nic snadnějšího, než působit na diváka tím, že pustím na závěr osvědčený flák od Coldplay, ale i tak v mě film tím nejprimitivnějším způsobem vzbudil nějaké ty emoce. Normálně bych dal ***, jenomže ve filmu jsou tři opravdu nádherné herečky, jedna krásnější než druhá, takovou koncentraci jsou už dlouho ve filmu neviděl. Žádně sexbomby, prostě holčiny zajímavé. A taky zde hraje nádherná ambientní hudba. Nemyslím ty popové songy, co tam sem tam pustí, aby se prodával soundtrack, ale tu originální filmovou atmosférickou elektronickou hudbu. Bouhužel celé 4*. Ale nechtěl jsem. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jó OSUD! Jó LÁSKA! Nakonec - kdo něco podobného aspoň jednou v životě nezažil? To fatální míjení, ať už náhodné či někým podpořené... Že ne? Dobře vám tak... - - - Chladnokrevně vykalkulovaný, vypointovaný, do detailu vypiplaný scénář, bezchybné výkony krásných mladých herců, atraktivní prostředí, dobře vybraná a s dějem doslova souznějící hudba, stylově režiekamerastřihnuto, napětí až do poslední vteřiny, dojemný happyend... Skoro to vypadá jako nějaký ironický komentář k nějaké hollywoodské mainstreamové slátanině... Ale není. Problém je v tom, že ono je to opravdu DOBRÉ! Je to výborné! Čtyři a půl hvězdičky bez váhání - ale zaokrouhlit musím - a tak dolů, protože jediné klišé, co mi trochu "vadilo" byl ten Lukeův vždycky krásný a filmově tisíckrát provařený Ford Mustang 6X :-)... Leč přiznám se jako chlap, uronil jsem zkrátka i tu slzu... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Wicker park má jeden z nejzamotanějších příběhů, který znám. Dokonce se mi někdy stávalo, že jsem se v ději dočista ztratil, příčinou byly většinou flashbacky do minulosti, které nebyly úplně nejlíp odděleny od reality, jenže Wicker park má natolik kvalitní scénář, že nakonec do sebe všechno zapadne a s blížícím se koncem začnete najednou všechno chápat, protože se z ničeho nic odkryje ta poslední indicie, které vám chyběla, aby jste to pochopili. Herecký obsazení sice neni moc hvězdný, ale to nemá na jejich výkony žádný vliv, pro mě třeba druhořadý herec Josh Hartnett tady hraje velmi dobře a dává tim zapomenout na štěky, který měl v kvalitnějších filmech, ale pro mě byl nejlepší herecký výkon svázán se jménem Rose Byrne, i když se objeví až v průběhu filmu, tak je podle mě zdaleka nejlepší. Za to občasný ztrácení v ději zhoršim o kousek hodnocení, ale i tak to jsou lepší 4* ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno