Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

swamp 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí snímku Lucky number Slevin jsem zjišťoval, co ještě režisér Paul McGuigan natočil. Překvapil mě Acid house, ale žádný z dalších snímků jsem neznal, a proto jsem se rozhodl si nějaký sehnat. A onen "sehnaný" Wicker park mě naprosto odzbrojil. Na "fešácký" projev Joshe Hartnetta už jsem zvyklý a dalo by se říct, že mi vyhovuje. :) Rozhodně dobrou volbou bylo obsazení Diane Kruger, která se ve filmu celkově vzato moc neobjevuje, ale když se na obrazovce ukáže, člověku srdce zaplesá. Zkrátka, je nádherná. Alex (Rose Byrne) rozehrává hru na Lisu a všechno ji vychází..jenže pravá láska si k sobě vždy cestičku najde. :) Nevím, zní to slaďácky, což? Ale nebyl jsem toliko dojat od filmu Love actually. ;) "Love makes you do crazy things, insane things. Things in a million years you'd never see yourself do. But there you are doing them..can't help it." ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborná, dechberoucí atmosféra dotvářená parádní hudební kulisou, postava Rose Byrne a hodně slušný Josh Harnett -opravdu velice složitý děj, Diane Kruger mě opět nepřesvědčila./// Koukám, že film buď u diváka uspěje (většinou na plné čáře) a nebo zůstane nepochopen. Z počátku se nebudete vůbec chytat. Snad jsem neviděl zamotanější děj, který režisér díky romantickému čtyřúhelníku žene do nevyššího extrému. Ovšem zhruba od poloviny jsem na film koukal s otevřenou pusou a děj si neobvykle vychutnával. Závěrečné "prozrazení" je opravdu uchvacující. No a samotný závěr nemohl dopadnou lépe (ono to opravdu jde udělat i originálně a s galancí)./// Celkem 80%/// ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě pojetí tohoto filmu neoslovilo. Velmi jsem se nudil. Nechápu, co na tomto filmu bylo tak úžasného. že se vypracoval až do červených čísel. Pro mě jeden z nejhorších a nejméně záživných filmů s milostnou tématikou. Herci asi sami nevěděli, o co ve filmu jde, nebo alespoň mně tak připadali při ztvárnění svých postav. 40% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantický film. Fakt mě to totálně vzalo. Paul McGuigan dokáže přesně vystihnout náladu postav a vnutí ji i vám. Strašně chytře vymyšlený film až Shakespearovských rozměrů, proto taky ty narážky v divadle. Josh Hartnett a Diane Kruger podali monumentální výkony. Námitky, že hrdinové nepoužívali mobil atd. neberu, protože o tom ten film fakt nebyl. Podle zdejších komentářů koukám, že se to nelíbí každému a chápu proč. Je to pocitový film a vy musíte být na té správné vlně. Jméno Paul McGuigan si budu pamatovat. Je to režisér co mě dokáže napnout jako struna a zároveň naladit na romantickou strunu, což u mě dokáže málokdo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět romantika, která zaujme a potěší. Herci se snaží jak můžou, Josh Hartnett si opět zkouší roli hezkého chlapečka a naproti němu Diane Kruger dokazuje, že v sobě má kus krásné ženy. Třetí do dvojce Rose Byrne, která si nezaslouží o nic menší pochvalu, protože je chvílemi k sežrání a jindy by jste ji něco nejraději udělali... Wicked park je jednoduchý film o romantické lásce, která nedopadla tak šťastně jak mohla a vy jako divák sledujete "několikaletou" pouť za pravdou. Atmosférou i příběhem, ale film musí potěšit každého, protože je svým způsobem netradiční stejně jako některé velmi dobře laděné záběry (hned na začátku cesta na záchod...). Síla, která je cítit z příběhu je skvělá a diváka potěší celý film, vystavěný i s jednoduchou dějovou linií velmi zajímavě. Méně zdatný divák se ze začátku bude divit, ale po chvíli se v čase více zorientuje a vše do sebe bude zapadat až vyvrcholí v závěru filmu. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (10)

  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)
  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama