Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nedopadl jako ostatní uživatelé, kteří po konci filmu zalezli do skříně a s vráskama na čele přemýšleli a přemýšleli dokud je nenapadlo, že kouzlo tohoto filmu tkví v závěru. Ano => Scientist od Coldplay zapříčinili nejlepší konec v dějinách romantických filmů a pokud by se celý film vezl na TÉ finální vlně byl bych naprosto v eufórickém stavu a spokojený. Pokud bych měl někoho vyhodit na pomyslný stupeň vítězství, byla by to rozhodně Rose Byrne, která byla chvílema tak šílená, že jsem se začal bát jakéhokoli vztahu s dívkou krajně podezřelou z žárlení. Byla skvostná a byť Hartnett hraje lépe než kdykoliv předtím, ona bude tou osobou, kterou si budu hodně dlouho pamatovat a zároveň bát. A Paul McGuigan? Tak ten je u mě momentálně Top režisérem v kategorii Nejlepší vizuální režisér s citem pro módu, hudbu a interiérového cítění. Spokojen, znaven a hlavně překvapen herečkou jménem Rose Byrne! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Chlapa čeká svatba a životní kšeft v Číně. Pak se mu ale začne připlétat do života jedna indicie za druhou a on místo, aby odletěl za prací, hledá svoji starou lásku, která mu bez ohledu na technické vymoženosti jako je mobil nebo internet zmizí bez vysvětlení ze života. Postupně se dozvídáme, jak se to vlastně mohlo stát a že za nitky tahala lehce pomatená fanynka, které k tomu ovšem hrály do karet náhody padající přímo z nebe a přesně tak, jak to zrovna jí vyhovovalo. Těch náhod bylo příliš, thriller to nebyl ani omylem, Josh hrál jak ochotník. Jinak dobrý. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ne zcela klasický romantický příběh (kdo říká, že to je klasický romantický příběh, ten lže) vpletený do thrillerové kostry, natočený s velkou dávkou režijního talentu. Ta scénářem vytvořená konstrukce je teda velice křehká, naštěstí se ale nakonec nezhroutí, protože ty postavy pochopíte. Takže všechno funguje tak, jak má. Popravdě řečeno jsem byl až šokován, jak to bylo dobré. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Od začiatku cítime, že „niečo nie je v poriadku“. Film sa odvýja v pomalom tempe, režisér má ale atmosféru a hudobnú zložku pevne pod palcom a scenár je príjemne záludný, nevieme, kam nás až zavedie. WICKER PARK je zaujímavý tým, že sa priebežene dozvedáme zásadné informácie, pričom ale nemáme pocit, že by nám dovtedy boli prioritne zatajované. Len na ne ešte nedozrel správny čas. Zrazu sledujeme známu situáciu z druhého pohľadu a netradičná jemne trilerová romanca. Najvydarenejšie filmy v nás niečo prebudia. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak túto komplikovanú romantickú historku rozmotáte, nezostane nič iné len romantická historka. Forma je ale zaujímavá, na tomto poli sa stále niekto snaží vymyslieť niečo originálne, čo može byť aj časovo poprehadzovaný dej. Paul McGuigan má síce na viac, jeho kritizovaný Acid House mám rád, ale ako bokovku pre Hollywood to zvládol. Casting je vhodne vybratý, každý sa na svoju úlohu hodí, čo je v prípade romantických filmov základ. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama