Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektivové vyslechnou majitele motorky, která byla na místě činu. Kierce v zásadní chvíli zradí jeho chatrné zdraví. (Netflix)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už hlavního podezřelého mám od druhého dílu (podle ksichtu samozřejmě) a stojím si za ním! O co tam jde vůbec netuším. Ale líbí se mi ta zamotanost, to mě baví. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvraty prináša až záverečná päťminútovka. Dovtedy ide skôr o seriálovú výplň, pretože postavy sa medzi sebou rozprávajú o veciach, o ktorých už diváci vedia. Nie je to zbytočné, určite je logické, ak si chce niekto s niekým niečo vyjasniť, len to skrátka nie je tak napínavé ako doposiaľ. Uvidíme, čo sa vykľuje z nečakaných spojení medzi postavami, skôr to smeruje k tomu, že sa tu nakoniec každý s každým pozná. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi je to asi až na posledním místě. Navrch mají rodinné spletitosti. Taková "drobná" míra zločinnosti, byla kdysi běžnou součástí telenovel, jako třeba Dallas. Tvůrci kupí jednu zamotanost na druhou, odkrývají motivy, které s případem nesouvisí, nebo jsou zavádějící... . Můj šálek kávy to úplně není, ale dokoukám to. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama