Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (102)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Rozjezd velmi slibný, ale nakonec se to táhlo jak ... Asi by tomu slušelo více filmové zpracování, než minisérie. Scénář spoléhal hodně na efekt, takže spousta věcí nedávala smysl, nebo nebyla dovysvětlena. Hudební podkres - násilně vám naznačoval, kdy jste se dozvěděli asi něco zajímavého, což vlastně ani nebyla pravda. Nu a konec, tak ten snad nemysleli vážně. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mám v živé paměti, jak jsem na začátku roku 2020 skočil na sledování Cizince (The Stranger) a jak mě seriál podle knihy od Harlana Cobena vtáhnul do děje. Chytilo mě to a až do konce to nepustilo, takže jsem tak nějak předpokládal, že i další seriál, který pro Netflix vznikl na základě jeho předlohy bude mít podobný účinek.  Jenže očekávání se nepodařilo úplně naplnit. A přitom tom začalo nadějně, napětí a tajemno tomu rozhodně nechybělo. Postupně jsem však častěji a častěji vrtěl nesouhlasně hlavou a říkal si, že tohle mi nesedí. Mnohá rozhodnutí byla prostě hloupá, ať už je dělala hlavní hrdinka nebo vyšetřovatelé a já se nad to nedokázal povznést. A to mi ani nijak nevadilo obsazení, teď už vím, že když vidím Richarda Armitage, tak mám očekávat zamotaný příběh a být podezřívaný a Michelle Keegan už předtím vojandu (Our Girl) zahrála, takže proč ne. Ale ani závěrečný zvrat mi nepřišel tak hrozně nečekaný a celkově jsem tak trochu zklamaný. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍM VĚDĚT, JESTLI MÁM PRAVDU, NEBO JESTLI BLÁZNÍM…“ Je to takový jednoduchý. Ale díky tomu to má celkem slušný tempo! Různý indicie se objevujou jako houby po dešti, takže není třeba se nijak trápit přemejšlením. Snad jen by vás mohlo napadnout, jestli to není trochu blbý… Místo krimi pátračky to je spíš taková investigativní novinařina, která má za úkol (i cíl) pomalu poodhalovat tajemství. Kikina v hlavní roli je koukatelná, ovšem… ovšem jako drsňačka by snad byla i Helča Růžičková uvěřitelnější (zavři svoje voči brouku…). A pak ty její rozhodnutí… Policajti zmateně pobíhaj od důkazu k důkazu (vlastně od domněnky k domněnce) a přestože to neubírá dramatičnosti, je to triviální. Včetně závěru, kterej mě ovšem lehce překvapil. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenné knize, kterou napsal Harlan Cohen v roce 2016. 2.) Thx za titule “ Anna Farrow“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Poslední díl to malinko zachránil, protože po 4-5 dílech jsem měl sto chutí to nechat odvážnějším. Krásná hlavní postava, ale jeden nesympatický xicht vedle druhého.... zápletka sice zajímavá, ale bylo vidět, že i tvůrci se snažila diváka zblbnout .. konec se mi líbil, ale jinak velké zklamání. Bere se to šíleně vážně a nemá na to... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasická Cobenova oblbovačka, která začne jako klasické detektivka ale nabízí tolik odboček, postav a falešných stop, že se divák začne brzy ztrácet. Přestože vše nefunguje stoprocentně, témat je zbytečně moc a konec není uspokojivý a propracovaný, jak by si zasloužil, jedná se o jeden z lepších mysteriózních seriálů, který si díky cliffhangerům na konci každého dílu, udrží divákovu pozornost a očekávání až do konce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama