Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlieho a Courtney přestalo bavit být spolu a rozejdou se podáním ruky. Charliemu ale vztah s pohodářskou milenkou chybí. Promítá se to i do jeho práce. Propagace cereálií pro děti nezní radostně a optimisticky, jak by měla, nýbrž jako když mu právě umřelo štěně. Poté ho odmítne neznámá dívka v baru. A tak mu nakonec nezbude, než se obrátit se žádostí o odbornou pomoc na známou psychiatričku. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're a saint for having sex with my brother. No, really. It's like taking a bird with a busted wing and putting him in a shoebox... and feeding him with an eyedropper. You know he's never gonna fly, but you give it your best shot. Alan's the bird." ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Your brother needs help." - "I will fly again!" ... Za tuhle konverzaci, nebo lépe řečeno, za vzpomínku na tuto konverzaci v Charlieho hlavě, přidávám jednu hvězdičku. ()

Zajímavosti (5)

  • Údajná pornostránka DanishMunchers.com reálne neexistovala. V čase vysielania epizódy (13. 12. 2010) sa počet hľadaní na Google zoštvornásobil. Od roku 2021 presmeruje návštevníka na domovskú stránku Warner Bros. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama