Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vývojář her vypustí do světa ničivý počítačový vir a děti dvou tajných agentů musí spojit síly, aby zachránily svoje rodiče a s nimi i celou planetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (17)

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde o reboot po letech, je o to snazší porovnávat, jak noví Spy Kids stojí ve všem totálně za hovno. To samozřejmě neznamená, že by ti staří byli kdovíjak oslnivou filmařinou, ovšem ve zpětném zrcátku se zdají být jako naprosto solidní a pohodová jízda, která i po letech zaujme některými svými (nejen vizuálními) nápady a smysl dávajícím příběhem. Armageddon naopak nepřekvapí svojí totální až toxickou debilitou. Scény, kde seriózně dvě záporné postavy vchází do budovy nouzovým východem, na základě čehož Zachary Levi usoudí, že “jsou to fakt profíci,” či hrdinové stojící v srdci nepřátelské základny a vyprávějící si svoje zážitky zavání tolikerou scenáristickou demencí a amatérismem, že diváka přepadají pochyby, zda se nejedná o nějakou pedo-porno parodii. Poučení ve stylu “zlí lidé jsou zlí jen proto, že jim nenosíte kytky a hezky se na ně neusmíváte” či “udílet zákazy a omezení dětem není v pořádku, ba naopak je to kurevsky v nepořádku, protože jednou by se jim ty tisíce hodin u Counter Strikeu mohly hodit a udělat z nich lepší lidi” jsou pak samozřejmě poplatné dnešní retardované společenské ageNdě. Ústřední dětští hrdinové diváka donutí vzpomínat s láskou na Sabaru a PenaVegu, protože s jedním konstantním výrazem předříkávají text jako básničku, nedokážou zahrát jakoukoliv emoci, charakter ba ani uvěřitelnou akční kreaci (přitom jde jen o legrační padání a kotrmelce). A nutno dodat, že dospělá stafáž jim nijak zdatně nesekunduje, většinou je zde zredukována jen na nemotorné mentály, co mají někam srandovně zahučet nebo si nechat od dětí všechno vysvětlit, protože to jsou blbí boomeři, co můžou možná tak vynášet popelnice před barák. Vypolišovaná ošklivá výprava z cirkusu Klaun Mentos, vyblitý green screen, scénář z Bohnic a nálož pochybných a podivně podaných hovnot udělali pospolu tento plesnivý břichabol “dvacet let poté”, který, kdyby byl dvakrát lepší, dal by se s trochou nadsázky nazvat ochotnickým divadlem a střelit na LEO TV. 2/10 ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že R. R. stále nedokázal (definitívne) opustiť tento vlak. Zbytočný film a zbytočný reboot pôvodného snímku, kde prakticky takmer nič nefunguje. Scenár, napriek určitým potenciálom, je z určitého pohľadu na ešte nižšej úrovni ako nejaký („ktorýkoľvek“) Disney+ príbeh, chémia medzi postavami je minimálna a CGI/zlváštne efekty sú predimenzované. P.S.: Pre Netflix (bohužiaľ, ako vo väčšine prípadov v poslednom čase) to opäť nevyšiel. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to bude debilovina tak jsem si sem dal hodnocení odpad a potvrdilo se to. Nějaký chlápek co vynalezl počítačovou hru chce vládnout světu tak ukradne nějaký tajný kód a nainstaluje ho všude lidi jsou pak nuceni hrát jeho hru ,aby se dostaly třeba do baráků do aut atd. Už tohle je tak debilní a bude hůř kluk je pařan co tu hru umí hrát (nikdy jiný to neuměl jasně tomu tak věřím ) holka je tam do počtu a ty dva jdou zachránit své rodiče. Záporák po nich posílá nějakého robota, mumii a kostlivce trikově to vypadá příšerně na rok 2023 nevím kolik tahle sračka stála , ale to snad i robot z tohohle Megažralok versus Kolossus (2015) vypadá lépe a to je Asylum. Snažím se i na sračkách najít nějaké pozitivum , ale tady žádné nevidím děcka jsou otravné snaží se hláškovat (nejde jim to) dospělí jsou příšerní (Zdravíme Leviho)  a záporák je trapný. P.s. vjely jsme tam náklaďákem vždyť je to posraný džíp to nepozná ani typ auta? P.s. 2 Ten konec je co za sračku ten agent byl agentem x roků měl nějakou funkci těm děckám nikdo funkci nedal agenty se staly jen, aby zachránily své rodiče rozhodně nejsou vysoce postavení agenti a , když už tak ho dostaly všichni 4 ne ten kluk   0 procent ()

jara12 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě špionážní Disneyho Spy Kids, které vyšli před více než dvaceti lety? Točil je Robert Rodriguez, který stojí za letošním Hypnotikem a se sérií Spy Kids zůstal až do tohoto pátého dílu. Film se snaží o restart po kvalitativně postupně padajících dílech a opět to nevychází. Netflix se opět honil jen za penězi a nerespektoval již odepsanou sérii. Dětští herci jsou strašní a vizuál je snad nejhorší co jsem v těchto filmech viděl. Tahle značka už prostě nemá co nabídnout a projevuje se to každým dalším filmem. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dcérka mala včera desať rokov, tak prečo si to nepozrieť, že? Odjakživa, keď bola malá, hovorila, že má agentúru ako agentka a to vtedy Spy Kids ani nepoznala, poznala animovanú Čarovnú lienku a čierneho kocúra. Jasné, pre dospelých je to nuda a človek chce spať, ale casting fajn, technicky to opäť poskočilo oproti starším filmom, tak prečo neurobiť dcérke radosť? Už to aj tak dlho nebude pozerávať, takže za tri hviezdy, zostávam verný svojim predchádzajúcim hodnoteniam. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • Tento film je restartem původní série Spy Kids a pátým dílem této série. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama