Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (110)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahký a miestami nie príliš výrazný romkom, ktorý predovšetkým staví na hereckých a nehereckých (vizuálnych) vlastnostiach herečky Sydney Sweeney. Duo Sydney Sweeney / Powell majú medzi sebou aspoň takú chémiu a spoluprácu, aby dokázali podržať film nad vodou. Ako jednohubka to neurazí, ale z hľadiska kvalít v porovnaní staršieho snímku Willa Glucka s menom Friends with Benefits je to veľmi ďaleko. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně oldschool romantika. Nesmyslně až platonicky hezká ústřední dvojice. Nesmyslně hezký lokace a zázemí všech zúčastněných postav. Prostě když nad tím trošku přemýšlíte, tak je to všechno holý nesmysl, ale ono to fakt funguje. Nenáročná klišé zábava, které naprosto přesně ví kam patří a pro koho je. Na nic si nehraje a díky tomu to asi funguje. Sweeney x Powell chemie funguje a S tebou nikdy je hodně dobře konzumovatelná spotřební zábava, která jednou za čas rozhodně nemůže uškodit. Will Gluck tohle umí. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║ Tržby USA $88,248,998║ Tržby Celosvetovo $216,872,571▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Na to aký to malo úspech v kinách som čakal fajn uvoľnený romantický úlet... ale je to len povrchná prachbiedna povrchná tuctová vtákovina bez poriadnej iskry. /35%/ ()

William_ 

všechny recenze uživatele

6/10. Co od toho očekáváte, to dostanete. Tedy přeslazenou milou nerealistickou romantickou komedii v nádherném prostředí s nadpozemsky nádhernými lidmi. Děj je hloupoučký a předvídatelný, ale s tím do tohoto filmu stejně jdete. Vedlejší postavy mi připadaly jako NPC co po čas filmu řeknou svou hlášku (která ještě není ani vtipná) a pak zase odejdou z placu a dají opět prostor hlavním dvojici, která celý tento film táhne. Oba to jsou neskutečně nádherný lidi a nebýt jich, jednalo by se o těžký podprůměr. Film slouží zároveň i jako reklama na Austrálii a její krásy. Pokud chcete jen tak "vypnout" a kochat se krásou Austrálie, Sydney Sweeney a Glena Powella, máte zde dokonalou příležitost. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Snad nejvíce klišoidní romantický film co kdy vznikl. Ženská jde do kavárny a chce na záchod  obsluha ji nechce pustit jelikož tam smí jen zákazníci tak to řeší slyší to chlap a koupí jí čaj tak, že na ten záchod může. Ona se do něj zamiluje (asi jen díky tomu čaji) a stráví s ním noc pak odejde pak se chce vrátit a slyší jak on říká kamarádovi, že to byla jednorázovka a nevrátí se. Posuneme se  v čase a jeho sestra a její kámoška mají svatbu tak se potkají znova tam jejich rodiče se  snaží je dát dohromady, protože se pořád hádají a bojí se , že jim tu svatbu pokazí  tak je s tím pořád otravují navíc oba tam mají bývalé  tak hrají , že jsou spolu pár , aby jim zavřely huby  a, aby ty bývalé získaly zpátky mezitím se do sebe, ale zamilují. V čem je teda problém no v tom, že to jak to hrají by poznal i idiot , že nejsou pár. Většina těch scén má potenciál , ale jsou zkazené blbým humorem  třeba hrají si na Titanic a ona spadne do vody nebo jsou na nějakém útesu  šahají si na prdele a on tam má pavouka. Ona je pěkná , scéna jak spolu tančí je povedená to jak se spolu vyspí je romantické  a konec se podařil, ale než k těm scénám dojde je tam pusto prázdno. Vtipné to taky není je tam jen jeden vtip s tím jak spadnou do vody a jeden chlap poznamená, že asi to hrají celý film ne tu scénu a na konci u titulků vtip s koalou jinak nic. Jinak přijde mě hodně sprosté zneužívat záchranářský vrtulník , abych se k ní dostal.  Je to mezi 2 a 3 hvězdami , ale pokud to porovnám třeba s  Vem si mě (2022) na , kterém jsem byl tehdy v kině a dal jsem mu 4 hvězdy tak Vem si mě si ty 4 hvězdy obhájí tohle ne. 40 procent ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Počas natáčania bola Sydney Sweeney uštipnutá pavúkom. Kamera počas tohto incidentu bola zapnutá, čo viedlo k tomu, že záznam bol zverejnený online. (Arsenal83)
  • Názov obchodu, kde sa vyzdvihuje svadobná torta, je Dogberry's. Dogberry bolo meno strážnika v hre „Mnoho kriku pre nič“, na ktorej je tento film založený. (dwdb)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama