Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem k filmu přistupoval tak nějak odměřeně a musím říct, že i když nešlo o žádné umělecké dílo, rozhodně jsem se nenudil. Jenže když se přiblížil konec filmu a z toho ohně vylezlo cosi co vypadalo jako….. doslova jsem pocítil v sobě obrovskou vlnu odporu a byl jsem rozhodnutý dát čistou nulu. Odstupem času však musím uznat, že tenhle kousek má určitě divákovi alespoň v určitých momentech co nabídnout a dokonce se tu objevilo i několik světlejších bodů, na které se dá podívat. 3/10 ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Po Faustovy jsem šáhl po dalším díle Filipínského hororového mistra Briana Yuzny. Oproti Faustovi je Rottweiler daleko méně nápaditý a drží se více při zemi. Příběh je těžce stupidní, ale to už od názvu musí každý očekávat, takže mě to nijak nezaskočilo. Herci hrozní a hlavní hrdina Rottweiler poměrně nezajímavý (i když v realu bych z něj měl asi težký respekt). Co bych chtěl ještě vypíchnout je čtvrthodinové běhaní nahého hrdiny, které mě fakt iritovalo a neustále jsem přetáčel - nehodlal jsem se dívat na pobíhajícího španělskýho naháče, kterej se ke všemu choval jako naprostej idiot. Hlavní pointu filmu jsem nejspíš nezachytil a nebo byla tak dementní, že jsem to pochopit ani nechtěl. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ušetriť klávesnicu a napísať, že ide o najväčšiu Yuznovu sr@čku. To by bolo najlepšie riešenie. Lenže brané do úvahy, mám za sebou 90% jeho filmografie ( pričom mi ešte niečo chýba ), takže nie som hodný to takto ohodnotiť a pri tom je to môj osobný názor. Ale viete čo? Verím, že sa 90% divákov s mojím názorom stotožní. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Největším hororem na tomto hororu je, že byl vůbec natočen. Něco tak debilního se fakt často nevidí. Nebo snad někoho zajímá pejsek terminátor s modře svítícíma očima ? Tady asi nejde najít vůbec nic pozitivního. Jestli existují snad nějaké třetiřadé filmy, pak právě sem Rottweiler rozhodně patří. Tomuhle hafanovi se vyhněte obloukem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pro svůj půltisící hodnocený snímek jsem si teda mohl vybrat lépe. Briane, Briane, začni se zase inspirovat Lovecraftem, to ti docela šlo. Rottweiler je dost slabota. Ještě to jde, a trochu mě to i jako příběh drželo, pokud se zrovna neobjevuje ten rottweiler. Přesto tak nějak nechápu proč a pro koho to (zrovna) Yuzna natočil. Dávám 1,5*, pro krásnou přírodu z první půle filmu zaokrouhluju nahoru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama