Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Linkyc 

všechny recenze uživatele

Film o chlapci, který byl i přes všechna svá omezení a povrchní hloupost schopný stát se kamarádem pro ostatní vrstevníky, ale nikdo mu nedal šanci vyslechnout si jeho příběh. Proto se snaží zachytit svůj koloběh života na video-kameru. Velice depresivní a zimomřivá atmosféra doplněná skvělýmí výkony mladých herců. S pocitem viny se nedá žít po zbytek života. Tento příběh se mohl a může stát komukoliv z nás. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Od tohoto kousku jsem čekal něco víc, něco jinýho. Film má určitě dobrou dramatickou atmosféru, ale já bych si teda druhou polovinu, po zásadním zvratu, představoval jinak. Tohle mě teda příliš nezaujalo, ne snad proto, že by tomu chyběly silný chvilky (o ty není nouze), ale spíš pro ten koncept, který bych přivítal spíš v jiným duchu. 60% ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový, ale velice povedený dramaticko-melancholický film o tom, jak se nevinný žertík zvrhne v tragédii, která změní všechny zúčastněné a o nepochopení odlišné osobnosti, která je nesociální a svůj úděl si vlastně i zaslouží, ale též není jen dvourozměrná. Jacob Aaron Ester natočil komorní drama, které je přímočaré, s minimem vedlejších odboček a naprosto reálné. Věřím, že se toto mohlo i může kdykoli a kdekoli na světě stát s podobným průběhem. U proto palec nahoru a čtyři slunce letí. 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času nudné a nezáživné. Námet a myšlienka boli dobré, no čo z toho, keď to autori nedokázali rozvinúť do niečo dramaticky lepšieho, niečoho čo by chytilo za srdce. To spytovanie svedomia bolo plytké a bez nejakej hlbšej myšlienky, ktorá by diváka dokázala rozhodiť a prinútiť popremýšľať, pričom záver mi prišiel dosť zbrklý. Hudobná stránka bola ale dobrá, no to na dobrý film nestačí. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Sympatická podívaná, která divákovi nabídne netradiční pohled do smýšlení náctiletých.Ve filmu se střetne několik odlišných charakterů, jenž jsou víceméně dány jejich různým rodinným postavením a film tak nabízí jejich vzájemnou konfrontaci. Jen mi ale chybí trochu dotažený závěr. Ale právě možná o to režisérovi šlo.... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama