Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ale joo, proč ne ... Film byl celkem příjemný, nic extra, ale přesně tohle jsem dnes potřebovala. Uvolnit se u milého příběhu a moc nad ničím nepřemýšlet. Tvůrcům se podařil dozajista zajímavý kousek, kterýžto dějově zasazen do počátku 20. století. byl podbarvený romantickou a sympatickou hudbou. Konečně jsem viděla "Rory" hrát v něčem jiném než v ukecaném seriálu. A taky ještěže ty časy, kdy dospívající děti byly nuceny rodiče bezvýhradně poslouchat, jsou pryč. Bylo jen otázkou času, kdy si mladičká aristokratka dupne a odběhne do lesa ... tajemného samosebou. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ještě že to bylo tak krátký, ale přestože to bylo tak krátký, tak se tam skoro nic nedělo. Na druhou stranu to na štěstí uběhlo celkem rychle. Je to ale úplně zbytečnej film. Kdyby mi někdo tuhle story rači řekl, tak o nic nepřijdu a bude to trvat jenom tak 3 minuty. Ve filmu sice září známá jména, ale jsou nevýrazní stejně jako ti mladí (a samozřejmě krásní). Jde o Disneyho produkci, takže nečekejte, že vás to pobaví, pokud nejste děcka. Mmmm, to je vše. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Je to dobré žít věčně? Tuhle otázku jsem si určitě nepoložila sama. Krásná příroda o soundtracku ani nemluvě. Alexis Bledel v roli Winnie úžasná stejně tak Jonathan Jackson v postavě Jesseho. Příběh to má a ten ještě ke všemu tak rychle utíká. Kdyby měl film o 15 minut navíc nezlobila bych se. Když se rozběhly titulky začala jsem i já přemýšlet o podstatě života. Narodit se a pak umřít musí každý. Jesse a jeho rodina opravdu asi nežijí ten náš opravdový život. Tohle je sice snímek pro jedno zhlédnutí ( pak budete znát podstatu a to je o ničem ), ale i tak se na něj podívám znovu a spolu s Jessem a Winnie se budu toulat v těch krásných lesích plných tajemství. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Je to jednodušší a velmi naivní, ovšem na nic si to nehraje. Příběh je minimalizován a hlavní slovo tu mají filozofické úvahy ohledně života a smrti... a nesmrtelnosti. Některé myšlenky jsou opravdu zajímavé a finální scéna byla sice předvidatelná, ovšem i přesto silná. Původně jsem dala 3*, ale přidám čtvrtou za upřímnost, s jakou k nám film promlouvá. 70% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film o nesmrtelnosti ? Pusťte si Highlendera. Chcete zabít mládě libovolného živočicha v přírodě ? Pohlaďte si ho. Jediný, co bych na tom nezkritizoval, byla ta relativně romantická část, na tom se obecně nedá nikdy moc zkazit. Časem bude ze Země jeden veliký hřbitov a u každého stromu pomník :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)
  • Filmový debut Alexis Bledel. (Rocky62)
  • Mezi filmem a původní knižní verzí je několik rozdílů. V literární předloze je Winnie (Alexis Bledel) 11 let, ve filmu pak 15. V knze se dožije pouhých 78 let, zatímco ve filmu zemřela v rovných 100 letech. V knize dále Winnie neopětuje city Jesseho Tucka (Jonathan Jackson) tak, jako ve filmu. (Aknah)

Reklama

Reklama