foto

Jan Španbauer

  • nar. 8.10.1970 (47 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2014 Tři bratři
2011 Jeden statečný
2006 Grandhotel
Puritptýz (studentský film)
2005 Hostel
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1996 Král Ubu
Šeptej

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Pod asfaltem (S02E13)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Orchidej na smetišti (E04)
Polda (TV seriál)
Čarodějky (S02E04)
Poslední tramp (S02E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Hunger (S03E02)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Práskač (E05)
Mazalové (TV seriál)
Zneuznaný džin (S01E08)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2005 Eden (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Vyhazov (S01E04)
Královské bydlení (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace