Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (11)

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová Castlevanie je po stránce hloubky postav dost silné zklamání. Vizuálně sice pěkné, ale akční scény jsou jinak naprosto nekonzistentní. Ze začátku jim nedělá problém pozabíjet několik upírů, ale pak jim dělají problém nestvůry. Kromě toho ty souboje nejsou moc kreativní, když si vzpomenu na skvělé akční sekvence z původního seriálu, kde třeba Sypha předváděla fakt povedené kousky. Věci se tu dějí jen tak znenadání a bez žádného předchozího náznaku. Prakticky se tady nekoná žádné pořádné dobrodružství. Záporáci jsou tady ploché loutky, které jsou... No jsou prostě jen zlé a bez žádné zajímavé vlastnosti, což to není zrovna dobrá vizitka. I naši hlavní protagonisti/klaďasové stojí za hovno a nejsou ničím zajímaví. Celkově na mě Castlevania: Nocturne působí jako prachsprostě obyčejné a podprůměrné šónen anime. Po tom překvapujícím konci bych se však klidně na další sérii podíval, byť jen ze zvědavosti. ()

Berserkr1111 

všechny recenze uživatele

Je to trochu horší než původní. Barvy jsou na mě příliš saturovaný. Ale jiný to být musí, jinak by to původní vykrádalo a nebavilo. Po několika dílech jsem se do nových postav vžil. Drákula nebyl jediný prastarý. Moralizující, poučující a kritizující kněží praktikuje černou magii. :-D Ta esence Castlevanie tam stále je. Pár vteřin Alucarda ke konci mě nutí se těšit na další sérii. Dobrá práce tvůrci. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý farebný príbeh o vzostupe Bátoričky, kde uvidíme forgemastera v kláštore, líniu Belmont, kreolskych woodoo čarodejníkov a keďže sme v Netflixe tak aj riadnu zmesku woke upírov 🤷 Maria má skvelé spelly, také bych si vedel predstaviť. Postavy sú OP a tradične sú všetci takmer nesmrteľní, takže epic súboje na viacero kôl je nevyhnutných. Po berserkovi uvidíme aj najtemnejší eclipse ever ()

aneta105 

všechny recenze uživatele

85%. Dobrý příběh a děj. Anime ve stejném stylu jako minulý seriál. A velké plus za to, že to na minulý seriál navazuje i když se to odehrává spoustou let po něm. A konec první série byl výborný a už se nemohu dočkat druhé série a hlavně na další rande s Alucardem a dalším z Belmontů. Doporučuji ale prvně kouknout na minulý seriál. Jinak hlavně nehráči nebudou vědět která bije, a některé narážky a postavy nepochopí. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný zázrak to není. Spíše takové seznámení s novými postavami. Odkud kdo je. Kdo jsou jejich rodiny, na což se tady hodně jede. Na původ a rodinné vazby. Kdo je hrdinů nepřítel z mládí. Někdo je poražen. Někdo vyhraje. Kromě jednoho zajímavějšího boje v kaluži vody a smutnější konec to ve mně větší dojem nezanechalo. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama