Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (11)

Viselec 

všechny recenze uživatele

Aneb kterak pejsek s kočičkou vařili anime. Je tam Castlevania, francouzská revoluce, hlavní protagonista, co si uprostřed série uváže bílou pásku na čelo a začne svítit modrým plamenem, až mám pocit, že mi někdo přepl program na spin off Naruta. Navrch špatná animace, postavy často stojí kolem a sypou ze sebe expozici jak by se nechumelilo. Nějaký vývoj charakteru veškerý žádný, stejně tak schopností - magie tu smrdí víc po anime než v původní Castlevanii, kde byl silně cítit vliv originálních her. Ale místo tréninku schopností, je ty postavy většinou prostě najednou mají z čistého vzduchu??  No a úplně mě zabil Alucard ex machina alá cliffhanger na konci. Absurdní, nesmyslný, levný a klišé. Jedna hvězda za pěkný pozadí většiny scén, character design Olroxe a Drolty, a za těch pár momentů, kde vykoukl námět, který by měl i potenciál, kdyby ho někdo dokázal zpracovat. ()

aneta105 

všechny recenze uživatele

85%. Dobrý příběh a děj. Anime ve stejném stylu jako minulý seriál. A velké plus za to, že to na minulý seriál navazuje i když se to odehrává spoustou let po něm. A konec první série byl výborný a už se nemohu dočkat druhé série a hlavně na další rande s Alucardem a dalším z Belmontů. Doporučuji ale prvně kouknout na minulý seriál. Jinak hlavně nehráči nebudou vědět která bije, a některé narážky a postavy nepochopí. ()

Reklama

Berserkr1111 

všechny recenze uživatele

Je to trochu horší než původní. Barvy jsou na mě příliš saturovaný. Ale jiný to být musí, jinak by to původní vykrádalo a nebavilo. Po několika dílech jsem se do nových postav vžil. Drákula nebyl jediný prastarý. Moralizující, poučující a kritizující kněží praktikuje černou magii. :-D Ta esence Castlevanie tam stále je. Pár vteřin Alucarda ke konci mě nutí se těšit na další sérii. Dobrá práce tvůrci. ()

darkchipmunk 

všechny recenze uživatele

Castlevania: Nokturno prozatím nemá tak epický příběh a atmosféru jako Castlevania, zato má ale lepší postavy. Asi proto, že jejich emoční škála je barvitější než u původní série, byť dialogy a filozofické úvahy měly větší hloubku. Zdejší hrdinové jsou ale lidštější a největší mužský záporák: opat je kromě touhy po moci, převlečené za fanatickou víru, aspoň rozředěnej láskou k dceři a někdejší milence. Příběh celkově je zatím mnohem míň temný a beznadějný, což je vlastně fajn. I když si na temnotě ujíždim. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý farebný príbeh o vzostupe Bátoričky, kde uvidíme forgemastera v kláštore, líniu Belmont, kreolskych woodoo čarodejníkov a keďže sme v Netflixe tak aj riadnu zmesku woke upírov 🤷 Maria má skvelé spelly, také bych si vedel predstaviť. Postavy sú OP a tradične sú všetci takmer nesmrteľní, takže epic súboje na viacero kôl je nevyhnutných. Po berserkovi uvidíme aj najtemnejší eclipse ever ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno